10 Yıllık sisteme APU işlemci takılır mı?

Bunun "bence"yle ne alakası var yanlış bilgi vermişsiniz arkadaş düzeltmiş bunun bencesi yok.
Kafama göre bilgi vermiyorum. Bana göre doğru olan 'takılır' benim doğrum bu ona göre doğru olan 'takılmaz' sa kimseye karışamaz. Ben kendi bilgimi paylaşıyorum. Bu bilgi bana göre doğru yanlışsa bu kadar tepki veremez.

Kafama göre bilgi vermiyorum. Bana göre doğru olan 'takılır' benim doğrum bu ona göre doğru olan 'takılmaz' sa kimseye karışamaz. Ben kendi bilgimi paylaşıyorum. Bu bilgi bana göre doğru yanlışsa bu kadar tepki veremez.
Konu tahmin belirtme konusu değil. Sana göre doğru diye birşey de yok. Takılmaz. Ek olarak bilgi paylaşmıyorsun, konuya kirlilik veriyorsun.

Konu tahmin belirtme konusu değil. Sana göre doğru diye birşey de yok. Takılmaz. Ek olarak bilgi paylaşmıyorsun, konuya kirlilik veriyorsun.
Hala anlamıyorsunuz hocam. Benim doğrum bu yanlış olabilir. Arkadaşlar bilgilendirince bana göre doğru olan bilgi değişir. Arkadaşların dediği olur. Yani ben konuyu başlatan arkadaşa yardımcı olmak isterken kendime göre olan doğruyu paylaşıyorum. Bu bilgini doğru olup olmadığını nerden bilebilirim.
Bunun "bence"yle ne alakası var yanlış bilgi vermişsiniz arkadaş düzeltmiş bunun bencesi yok.
Ya onun bilgisi yanlışsa bunun garantisi yok. Onu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz ki hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı