100.000₺ araba önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en iyi arabadansa mümkün olduğunca yeni almayı tercih edin. Sedan büyüklüğü için istiyorsanız Station Wagon Clio falan bakın. 2016 sonrası 100'e yakın bulunabilir bence.

Bence en iyi arabadansa mümkün olduğunca yeni almayı tercih edin. Sedan büyüklüğü için istiyorsanız Station Wagon Clio falan bakın. 2016 sonrası 100e yakın bulunabilir bence.
Arkadaşın dediği gibi Jettalar hoşuma gitti ama bu fiyat skalasında temiz bulunur mu diye düşünüyorum.
Sakın gidip 98 model apaçi arabası Civic'e o kadar para vermeyin.
2013 Linealar mevcut, onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşın dediği gibi Jettalar hoşuma gitti ama bu fiyat skalasında temiz bulunur mu diye düşünüyorum.

2013 Linealar mevcut, onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

İşinizi görecektir. Bakımı, yakıtı az, sorunsuz bir araç, çok bir şey beklemeyin tabii.

Bu fiyat skalasında 98 520i'ler falan da var ama 300.000 km yapmışlar neredeyse :/ Ne gibi eksiği vardır Linea'nın?

Sonuçta her şey parasına göre. Kalkıp da bir Jetta, Focus kalitesi beklemeyin.
Yol tutuş, yalıtım, kalite, konfor gibi eskileri var ama parasına göre F/P.

100 bin liraya bulabileceğiniz araçlar aşağı yukarı bu kilometrelerde ve yaş olarak eski olacaktır. Bana sorarsanız bütçenizi biraz daha gözden geçirip 30 bin lira daha ekleyebilirseniz Fiat Egea 1.4 ve ya Clio 4 TCe paketlerine bakabilirsiniz. Yüksek model araç almayı tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı