100-150₺ müzik dinlemek için kulak içi kulaklık önerisi

SKYWALKER_tr

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2019
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Merhaba, ben çok fazla müzik dinliyorum ama sadece bass yoğunluklu kulaklık istemiyorum. Pop-rap-klasik-slow her türden müziği dinliyorum ve şu anda istediğim bir kulaklık var aslında Sony MDR-EX650AP ama bu kulaklık şu an en ucuz 250-300₺ ve bu kadar para vereceğime 250₺ daha verir 2. el AirPods alır onu temizler kullanırım diyorum. iPhone X kullanıyorum ve kablolu kulaklığa çok para vermek istemiyorum, çünkü ya kablosu bozuluyor ya da benim Apple kulaklık dönüştürücüm bozuluyor :'( Ama kablosuz bir kulaklık alırsam senelerce kullanacağım AirPods ses kalitesi Sony MDR-EX650AP kadar iyi değil, AirPods Pro alacak param da yok (öğrenciyim).

Bu yüzden bana 100-150 ₺ aralığında ses kalitesi iyi kulaklık önerir misiniz eğer bildiğiniz lightning girişli kulaklık varsa fiyat fark etmeksizin lütfen onu da yazın. Şu anda EarPods kullanıyorum iPhone kutusundan çıkan kulaklık.

sony.jpg

Sony MDR-EX650AP
 
Sana benim kullandığım kulaklık yani senheiser cx 275s öneriyorum
2-3 Ay kullandım garanti kutusu filan herşeyi yanında bide çizik vb. yok 150 tlye satıyorum.Almak istersen mesaj atman yeterli.
 

Geri
Yukarı