100-150 TL Modem Önerisi

DoleryZ

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
192
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, şu anda pikatel airmax 101 kullanıyorum ve sürekli bağlantı kopmaları ve online oyunlarda bağlantı sorunları vb. gibi sorunlar yaşıyorum, bu nedenle yeni bir modem almak istiyorum. Özellikle kablosuz bağlantı gücü güçlü olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler. İnternetim hakkında bilgiler: Türk Telekom, 16 MBps ve sanırım ADSL2+. Birde bir arkadaşım bana Airties 5443 önermişti nasıldır iyi midir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Airties gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 5343V2 kullanıyorum 144 m2 evin içerisinde 2/4 çekiyor en köşeden köşeye. Üstelik ev tıka basa eşya dolu.
 
Arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç oldu ama türkçe kurallarına uymadığım için 1 ay ceza yedim ve yazıda bir değişiklik yok... Her neyse bu konuyu açtıktan birkaç gün sonra Airties 5453 isimli modemi aldım ve şuana kadar bi sorun çıkartmadı. Cevaplarınız içinde teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı