100-150TL USB Wi-Fi adaptör önerisi

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Üniversiteler açılınca özel yurtta kalacağım masaüstümü de götürmek istiyorum o yüzden sinyal gücü iyi olan kopma vs. yaşamayacağım 100-150 TL civarında bir Wi-Fi adaptörü arıyorum.

Bu ürünü almıştım. Pek beklentim yoktu ancak çok işimi gördü. Evde kullanıyorum. Odam Router'e uzak. Wi-Fi 6'lı laptopumun gücü bile yetmiyor ve 1-2 diş çekiyor. Bu ürün sabit 4 diş çekiyor ve kopma yok, tam hız. Benzerleri Türkiye'de farklı adlarla veya adsız olarak satılıyor ancak içi aynı mı bilemiyorum. Örnek: Trendyol

Aynı noktadan 5 GHz bandında:

Laptopun Wi-Fi 6'sı ile

wifi6.jpg

Comfast Wi-Fi 5 ile

adaptör.jpg

Bu ürünü almıştım. Pek beklentim yoktu ancak çok işimi gördü. Evde kullanıyorum. Odam Router'e uzak. Wi-Fi 6'lı laptopumun gücü bile yetmiyor ve 1-2 diş çekiyor. Bu ürün sabit 4 diş çekiyor ve kopma yok, tam hız. Benzerleri Türkiye'de farklı adlarla veya adsız olarak satılıyor ancak içi aynı mı bilemiyorum. Örnek: Trendyol

Aynı noktadan 5 GHz bandında:

Laptopun Wi-Fi 6'sı ile.

Eki Görüntüle 1169490

Comfast Wi-Fi 5 ile.

Eki Görüntüle 1169491

Tahmini teslimat 14 Ekim diyor 9 Ekim'de gitmem lazım yurda Türkiye'den gelen yok mu?
Başka önerisi olan yok mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı