![]()
Rampage SMX-R51 FLARE Profesyonel Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SMX-R51 FLARE Profesyonel Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bunu beğenmez iseniz diğer Rampage ürünlerine bakabilirsiniz? Rampage bu işte çok iyi.
neyi efso be veletlerin aaaa ışık var diye alıp 2 aya bozulduğu dandkik bir marka. 10 dan fazla ürününü aldım hepsinin bebek gibi kullandım maks 3 ay gittiler ordan burdan çalıp yapıyor bak flare a 1:! steelseries in mause sinin aynısı. rampage in globalde marka değeri yok onun havası sadece türkiye de ki azıcık aklı olan rampage almaz bende aldım 1 yıl sonra değişmişler çok kaliteli howlRampage efso da senin görüşün tabii. Yazılım yok tak kullan bende şuan attığım mouseyi kullanıyorum. Model görünümü de çok güzel 3 aydır kullanıyorum sorun yok şu anlık.
DPI ayarı 6 adet tuşlu. Yazılım derken anlamadım dediğim şeydir umarım
Bence git rampage Howl al. yazılımı falan da var ergonomik. ben csgo oynuyorum o yüzden aldım alma sebebim hani flare da rival 300 ü kopyalamışlardı ya howl da da unlost un mausesi zowie ec2-a yı kopyalamışlar 1:1 ama howl çok rahat ve iyi tavsiye ederim flare yerine howl almanıYazılımı mevcut mudur? Bir de DPI ayarı bazı mouseler gibi standart 3 tane ayar şeklinde mi yoksa manuel özelliği var mı? Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.