100-160 TL mouse tavsiyesi

Seztan

Hectopat
Merhabalar, 100-160 TL arası mouse arıyorum. Yazılımı ve idare eder RGB'leri olması önemli benim için. Önerileriniz nelerdir? (Aklımda Gamepower ursa ve night modelleri var şu an. Belki fiyat artırıp Bloody V7M)

Son düzenleme:

Bunu beğenmez iseniz diğer Rampage ürünlerine bakabilirsiniz? Rampage bu işte çok iyi.

Yazılımı mevcut mudur? Bir de DPI ayarı bazı mouseler gibi standart 3 tane ayar şeklinde mi yoksa manuel özelliği var mı? Teşekkürler.

normelde hiç rampage önermem çok dandik markadır ne aldıysam max 2 ay gitti 1 yıl sonra ilk defa tekrar aldım... ben 2 yıl g300s kullandım çok iyiydi fakat çok küçük gelmişti sonra steelseries rival 110 aldım 4 ay sonra sol tıkı kırıldı şuan da rampage howl kullanıyorum 2 gün oldu :D eğer bütçe yeterse şuan için rival 110 daha iyi fakat ergonomi açısından rampage howl. rampage bu sefer bayağı kaliteli yapmış eğer rahatlık oturaklılık istiyorsanız howl alın rival 110 dan kalite açısından az yanı yok howl un yüzeyi mat ama rival 110 un yüzeyi pürüzlü g300s ise parlak mat karışım

Rampage efso da senin görüşün tabii. Yazılım yok tak kullan bende şuan attığım mouseyi kullanıyorum. Model görünümü de çok güzel 3 aydır kullanıyorum sorun yok şu anlık.
DPI ayarı 6 adet tuşlu. Yazılım derken anlamadım dediğim şeydir umarım

Rampage efso da senin görüşün tabii. Yazılım yok tak kullan bende şuan attığım mouseyi kullanıyorum. Model görünümü de çok güzel 3 aydır kullanıyorum sorun yok şu anlık.
DPI ayarı 6 adet tuşlu. Yazılım derken anlamadım dediğim şeydir umarım
neyi efso be veletlerin aaaa ışık var diye alıp 2 aya bozulduğu dandkik bir marka. 10 dan fazla ürününü aldım hepsinin bebek gibi kullandım maks 3 ay gittiler ordan burdan çalıp yapıyor bak flare a 1:! steelseries in mause sinin aynısı. rampage in globalde marka değeri yok onun havası sadece türkiye de ki azıcık aklı olan rampage almaz bende aldım 1 yıl sonra değişmişler çok kaliteli howl
Yazılımı mevcut mudur? Bir de DPI ayarı bazı mouseler gibi standart 3 tane ayar şeklinde mi yoksa manuel özelliği var mı? Teşekkürler.
Bence git rampage Howl al. yazılımı falan da var ergonomik. ben csgo oynuyorum o yüzden aldım alma sebebim hani flare da rival 300 ü kopyalamışlardı ya howl da da unlost un mausesi zowie ec2-a yı kopyalamışlar 1:1 ama howl çok rahat ve iyi tavsiye ederim flare yerine howl almanı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı