Yldr37
Kilopat
Selamlar. Ben sene başında rasyonel sayı ne olduğunu bilmezken şu an fena bir net yapmıyorum, sınava kadar son sürat çalışıp 100k gibi bir sıralama yapacağımı düşünüyorum. 100k sıralama ile nerelere girebilirim? Bilgisayar mühendisiliği istiyorum zaten seviyorum, bir de MTOK katkısı var. Aklımda Marmara Üniversitesi teknoloji fakültesi var 100k ile girme ihtimalim var.
Bazı yerlerde hocalarının mühendislik okumadığı ve meslek lisesi çakması olduğu gibi laflar var. Bu benim aklımı bayağı karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım? Marmara olmazsa Sakarya var aklımda.
Marmara teknoloji fakültesinde okuyup işsiz kalma ihtimalim var mı? Benim yüzümden değil eğitim seviyesinin düşük olma ihtimalinden dolayı. Yurt dışına çıkabilme gibi bir ihtimal var mı acaba?
Bazı yerlerde hocalarının mühendislik okumadığı ve meslek lisesi çakması olduğu gibi laflar var. Bu benim aklımı bayağı karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım? Marmara olmazsa Sakarya var aklımda.
Marmara teknoloji fakültesinde okuyup işsiz kalma ihtimalim var mı? Benim yüzümden değil eğitim seviyesinin düşük olma ihtimalinden dolayı. Yurt dışına çıkabilme gibi bir ihtimal var mı acaba?
Son düzenleyen: Moderatör: