100 bin TL monitör dahil toplama sistem önerisi

Bütçe
100 K

EVANESCENCE

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek
Arkadaşlar bütçe yazıyor, monitör dahil. Monitör ya 2K ya da 1080p olsun. (mümkünse 2K ama 1080p de olur) RTX 4080 sistem olsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler...

Monitoru salla. 4080'i birak, 4090 al.

100440 TL.

İlla monitorlu dersen yine QHD ama 4090 denerim, ya da 4080 cok saglam ve UHD olur. Bilgisayara gecip atmam lazim. 30dk sonra.

@Prime777, monitörü sallayamam hocam sistemi alacak kişi monitörsüz kullanamaz sistemi :D tamamdır bekliyorum.

Anakarttan kisip, kasadan kisip; yine is gorecek yapip bir QHD monitor parasi cikar. Ugrasmasin 4080'le.

Attigim tutardan o kasa ve anakarti cikart, sonra attigim iki urunle topla.

Yine yetmezse bu olabilir sogutucu. Yine sogutur. Kistigim seyler oyle is gormez seyler degil.

@Prime777, monitörü sallayamam hocam sistemi alacak kişi monitörsüz kullanamaz sistemi :D tamamdır bekliyorum.

PSU fazla gelir derse bununla 1K tasarruf edebilir.

99K

99k.

KC3000 gerek yok. Fury az daha iyilestirilmis surumu. Cok da fiyat farki yok.

KC3000 gerek yok. Fury az daha iyilestirilmis surumu. Cok da fiyat farki yok.
Oda tercih edilebilir tabi.

Sistemi ucuzlatmak için atıcağım da yapılabilir.

3K fiyat düşüyor.

@Prime777, dediğiniz gibi yaptım ve gerçekten çok mantıklı geldi benim gözüme de. Sanırım bu sistemi alacak, teşekkürler.

@Prime777, dediğiniz gibi yaptım ve gerçekten çok mantıklı geldi benim gözüme de. Sanırım bu sistemi alacak, teşekkürler.

Anakart yukseltilebilir. DS3H ile de kullanilir, ama 2K bütçe artiyorsa daha ust seviye anakart daha mantikli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı