100 bin TL monitor dahil hazir sistem onerisi

DarkJoueur

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bütçem 100k civarı ve hazır sistem alacağım, monitör dahil.

Resimde belirtmiş olduğum sistem alınır mı? Önerdiğiniz sistemler var ise gönderir misiniz?

Dosya Ekleri

• 1313.png
    1313.png
    34,8 KB · Görüntüleme: 68
@efebatiin
Nvidia fanı değilim ama çıkar. Hazır sistem mi yapacağız kendimiz mi toplayacağız.
Amd istememin sebebi sadece Call of Duty oynuyorum 5 yıldır. Saf güç bakımından AMD tercih ettim.

@efebatiin
NVIDIA fanı değilim ama çıkar. Hazır sistem mi yapacağız kendimiz mi toplayacağız.
AMD istememin sebebi sadece Call of Duty oynuyorum 5 yıldır. Saf güç bakımından AMD tercih ettim.

Ben AMD fanıyım ama bu bütçede 5080 alman daha doğru olur. Hazır sistem dedin diye hazır atıyorum monitöre bütçe çıkarman gerekebilir.
Bütçen çıkarsa üzerinde özellleştirme yapabilirsin. 5080 almışken 4K monitör alman iyi olur.

İşte sorunda burada ortaya çıkıyor ben 4k oyunculuk için almıyorum.
Sadece Warzone oynuyorum. Bana FPS akıcılık lazım. 9070XT seçmemin sebebi fiyatına nazaran verdiği değerler.

2k Monitör alacağım bir de

İşte sorunda burada ortaya çıkıyor ben 4K oyunculuk için almıyorum.
Sadece Warzone oynuyorum. Bana FPS akıcılık lazım. 9070XT seçmemin sebebi fiyatına nazaran verdiği değerler.

2K monitör alacağım bir de.

O zaman seçtiğin parçalar kötü. Hazır sistem şart mı?

O zaman seçtiğin parçalar kötü. Hazır sistem şart mı?
Hayır değil fakat şöyle bir sorun var. Hazır sistem almamın sebebi taksit seçeneği.

Örnek 130k her şey dahil hazır sistem aldık. Vade farklı ile işte alık ödeme 15k oluyor diyelim.
Ama tek tek toplayıp aldığımızda bu 20k ya çıkıyor bunu fark ettim.

O yüzden hazır sisteme yöneldim. Ama tek tek toplarsak onu da alabilirim. Sorun şu 9800 x3d oyun için en iyisi fakat o fiyata değer mi? 2k oyunculuk için max alabileceğim iyi sistemi almak istiyorum.

5070ti ve 5080 ya da 9070XT aralarında 10 FPS fark için aşırı para ödemek istemiyorum.

Hayır değil fakat şöyle bir sorun var. Hazır sistem almamın sebebi taksit seçeneği.

Örnek 130k her şey dahil hazır sistem aldık. Vade farklı ile işte alık ödeme 15k oluyor diyelim.
Ama tek tek toplayıp aldığımızda bu 20k ya çıkıyor bunu fark ettim.

O yüzden hazır sisteme yöneldim. Ama tek tek toplarsak onu da alabilirim. Sorun şu 9800 X3D oyun için en iyisi fakat o fiyata değer mi? 2K oyunculuk için Max alabileceğim iyi sistemi almak istiyorum.

5070 Ti ve 5080 ya da 9070XT aralarında 10 FPS fark için aşırı para ödemek istemiyorum.

9800x3D bana kalsa o fiyata değmez gereksiz fiyatı arttı ama bütçen varken alabilirsin. Ben parça parça atıyorum eğer hazır şart ise bir site üzerinden attığım parçaları seçerek toplayabilirsin.
Toplamda 111k. Üstteki attığın sisteme yakın bir fiyatı var. Bütçen çıkmazsa bazı parçalardan kısabilirim. Ben olsam 5080 alırdım 4K istemiyorsan 2K monitör alırdım kendi kararın tabii. @MelihÖzer nasıl olmuş hocam sistem.

@efebatiin Mesela attığınız 5080 li sistemde Kuveyt Türk kartına vade farksız seçeneğini gördüm çok mantıklı geldi. Orada değişmem gereken işlemci ya da farklı bir seçenek var mı ?

Bu arada elinize sağlık bunların tek tek taksitli fiyatına bakıp aylık max ödemeyi çıkaracağım. :)

@efebatiin mesela attığınız 5080'li sistemde Kuveyt Türk kartına vade farksız seçeneğini gördüm çok mantıklı geldi. Orada değişmem gereken işlemci ya da farklı bir seçenek var mı?

Bu arada elinize sağlık bunların tek tek taksitli fiyatına bakıp aylık Max ödemeyi çıkaracağım. :)

Özelleştirme için ne kadar bütçe ayırabilirsin hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı