yareyare
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, benim merak ettiğim bir konu var. Ben kendim bir sistem toplamaya çalıştım sistemde bu.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Bu sistem 100.000TL civarında tutacak diye düşünüyorum. Daha birkaç ürün stoklarda yok. Onlar gelince bu kadar tutar sanıyorum.
Bir de hazır sistem olarak gördüğüm şu sistem var.
www.gaming.gen.tr
Sizce hangisi alınabilir? Bilgisayar sadece oyun ve kayıt için kullanılacak ise hangisi alınabilir? OC gibi işlemlerlede uğraşmayacak olursak, hangisini önerirsiniz?
MSI X670E Gaming Plus WiFi 7800MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart
X670E GAMING PLUS WIFI birinci sınıf donanımla en yeni AMD X670 yonga setini temel alan, oyun odaklı bir ATX anakarttır.
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.
AMD Ryzen 7 7800X3D Tray 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci
Ayar ne olursa olsun, çözünürlük ne olursa olsun, bu inanılmaz oyun işlemcisi ile takımınızı zafere taşıyın.
Corsair Vengeance Black 32GB (2X16GB) 6000MHz CL30 DDR5 AMD EXPO / Intel XMP Ram (CMK32GX5M2B6000Z30)
Daha hızlı frekanslar, yüksek kapasiteler ve iyi performans sağlayan DDR5 bellek ile sisteminizin sınırlarını öncesinde hiç olmadığı kadar zorlayın.
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.
ASUS PRIME AP-750G 750W 80+ Gold PCIe Güç Kaynağı
Çift rulmanlı yatak üzerinde dönen 135mm fan, kaymalı yataklı tasarımlara göre iki kat daha uzun süre dayanır ve örnek niteliğinde soğutma sağlar.
ASUS TUF Gaming GT302 TG ARGB Temperli Cam USB 3.2 Siyah Mid Tower E-ATX Gaming Kasa
TUF Gaming GT302 ARGB’nin kare biçimli ızgaralı ön paneli engelsiz bir hava akışı ortaya koyarak hava akış verimliliğini maksimuma çıkarır.
Corsair MP600 PRO NH 1TB PCIe Gen 4.0 x4 M.2 SSD
Oyunları yükleyin, Windows’u başlatın, dosyaları açın ve aktarın, hepsi her zamankinden daha hızlı.
Bu sistem 100.000TL civarında tutacak diye düşünüyorum. Daha birkaç ürün stoklarda yok. Onlar gelince bu kadar tutar sanıyorum.
Bir de hazır sistem olarak gördüğüm şu sistem var.
VULCAN-4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG White 16GB / 32GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4080SUPER Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Sizce hangisi alınabilir? Bilgisayar sadece oyun ve kayıt için kullanılacak ise hangisi alınabilir? OC gibi işlemlerlede uğraşmayacak olursak, hangisini önerirsiniz?