100 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
100000 tl
PSU için tam bütçe ne kadar?

@IPhKnnI

Burada stok var.
Teşekkürler ben bulamamışım.

@yusuf7878 peki soğutucu önerebilir misiniz sisteme o konuda iyi misiniz soğutucuda karar veremiyorum.
Sistem
9800x3d
9070 xt sapphire nitro+
Dark Maxima v30
2x16 xpg lancer cl30 6000
nzxt c1000 1000w
x670e gaming plus wifi
samsung 990 pro 2tb

Aorus Elite'de alabilirsiniz, Nitro+'da tepe model. Arctic soğutucularda güzel tabii ki onlardan da alabilirsiniz, https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1036595396.html

Lian Li ile çok yakınlar, performansları inceleyebilirsiniz.
Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler

Bu site güvenilir midir şu ana bulabildiğim en ucuzu bu ben ilk defa duyuyorum. En azından teknobiyotik ile bir kıyaslama yapabilirseniz iyi olur teknobiyotik'in daha çok sattım bitti gibi olduğunu duymuştum. Bu jumbum nasıldır?

Pardon bu arada yanlış yazmışım bu farklı bir modelmiş Pro olan değilmiş.

Son düzenleme:
Teşekkürler ben bulamamışım.

@yusuf7878 peki soğutucu önerebilir misiniz sisteme o konuda iyi misiniz soğutucuda karar veremiyorum.
Sistem
9800x3D
9070 XT Sapphire Nitro+
Dark Maxima V30
2x16 XPG Lancer CL30 6000
NZXT C1000 1000W
X670E Gaming Plus Wi-Fi
Samsung 990 Pro 2TB

Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler

Bu site güvenilir midir şu ana bulabildiğim en ucuzu bu ben ilk defa duyuyorum. En azından Teknobiyotik ile bir kıyaslama yapabilirseniz iyi olur Teknobiyotik'in daha çok sattım bitti gibi olduğunu duymuştum. Bu jumbum nasıldır?

Pardon bu arada yanlış yazmışım bu farklı bir modelmiş Pro olan değilmiş.

Soğutucular hakkında pek bilgim yok hocam. @jumbum görürse cevap verir.

Evet, Teknobiyotirk sattı bitti, bizde de sınırlı adette kaldı bitecek. Ürün EOL oldu. Pro versiyonu çıktı. Radyatör pompa aynı ancak fanlar PRO versiyon fanlar. ancak klasik p12 pwm fanlar ile aralarında ne derece fark var araştırma şansımız olmadı.

Arctic tüm fanları EOL yapıyor Pro ya eviriyor. Bir sonraki adımda sonunda Reverse fanları da sunacak çok geri kalmıştı bu süreçte. Lianli ve Phanteks çatır çatır satarken ;)

144A sorunsuz bir üründür kasanız müsait ise çok para harcamayın Arctic Liquid Freezer II 420 A-RGB Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler (ACFRE00109A) alın bu aleti geçin :)

Yok illa pro olsun benim olsun diyorsanız bizim maliyetimiz biraz yüksek yakında pazara gireriz ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, teknobiyotirk sattı bitti, bizde de sınırlı adette kaldı bitecek. ürün EOL oldu. Pro versiyonu çıktı. Radyatör pompa aynı ancak fanlar pro versiyon fanlar. ancak klasik p12 pwm fanlar ile aralarında ne derece fark var araştırma şansımız olmadı.

Arctic tüm fanları EOL yapıyor Pro ya eviriyor. Bir sonraki adımda sonunda Reverse fanları da sunacak çok geri kalmıştı bu süreçte. Lianli ve Phanteks çatır çatır satarken ;)

144A sorunsuz bir üründür kasanız müsait ise çok para harcamayın Arctic Liquid Freezer II 420 A-RGB Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler (ACFRE00109A) alın bu aleti geçin :)

yok illa pro olsun benim olsun diyorsanız bizim maliyetimiz biraz yüksek yakında pazara gireriz ;)
Kasam maksimum 360 diye biliyorum. Yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı