100 binde yazılım veya bilgisayar mühendisliği okumak mantıklı mı?

Küçük şehiri kastettiğini sanıyorum, çok fazla mezun veriyor ve kendini gelistirsen de özel sektörde diplomaya öyle ya da böyle bakıyorlar. Artık mühendislik mezunu olmak bir kalifikasyon sayılmıyor. Burdur'da nasıl bir yazılım firmasında staj yapmayı planlıyorsun

Yazılım sektöründe şirketlerin %80'e yakını İstanbul merkezli. O mantıkla bakarsak İstanbul haricinde bir yerde okumak riskli olurdu, ancak artık remote diye bir seçenek var. Birçok Fırat, Selçuk gibi üniversitelerde okuyan öğrenciler stajını bu şekilde İstanbul'da yapabiliyor.

70k ile alan bir yazılım mühendisliği bölümünde okuyorum. Bu sıralamalarda alacağın eğitim ve sosyal çevre kötü oluyor genelde. Eğer 1 yıl sonra daha iyi bir sıralama yapabileceğini düşünüyorsan bence sınava tekrar hazırlan.

Merhaba @hus3yin46. Bahsettiğiniz sıralamaya Atatürk Üniversitesi Yazılım Mühendisliği/Bilgisayar Mühendisliği/İkinci Öğretim Bilgisayar Mühendisliği, İnönü Üniversitesi Yazılım Mühendisliği/Bilgisayar Mühendisliği/İkinci Öğretim Bilgisayar Mühendisliği, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği/İkinci Öğretim Bilgisayar Mühendisliği, ve Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği/Teknoloji Fakültesi İkinci Öğretim Yazılım Mühendisliği/Bilgisayar Mühendisliği/İkinci Öğretim Bilgisayar Mühendisliği bölümlerini araştırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı