Çözüldü %100 CPU kullanımı nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Güney Yazar

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Bugün Windows sürümümü güncelledim. Güncellemeden sonra CPU kullanımım %100'den aşağı inmiyor. Ancak Dragon Center'dan baktığım zaman da CPU kullanımı gayet düşük gözüküyor. Forumda birçok konu okudum ve önerilen çözümleri denedim ama işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirm.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    385,9 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,
Bugün Windows sürümümü güncelledim. Güncellemeden sonra CPU kullanımım %100'den aşağı inmiyor. Ancak Dragon Center'dan baktığım zaman da CPU kullanımı gayet düşük gözüküyor. Forumda birçok konu okudum ve önerilen çözümleri denedim ama işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu bir deneyin. Aynı şey win10 a geçince başıma geldi böyle çözmüştüm. İlk yoruma da dikkat et hdd, sdd olayına ama görev zamanlayıcı da ki olay direkt etki etmişti bende dene bi zaten olmadı eski haline çevirirsin. Nasıl yedekleyeceğini gösteriyor.

Sorunu garip bir şekilde çözdüm. Belki aynı sorunu yaşayan olur diye çözümü de bırakıyorum buraya.

Ayarlar> Sistem> Güç ve Uyku> Ek Güç Ayarları> Plan Ayarlarını Değiştir> Bu plan için varsayılan ayarları geri yükle.

Anında %5' e düşü CPU kullanımı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Sorunu garip bir şekilde çözdüm. Belki aynı sorunu yaşayan olur diye çözümü de bırakıyorum buraya.

Ayarlar> Sistem> Güç ve Uyku> Ek Güç Ayarları> Plan Ayarlarını Değiştir> Bu plan için varsayılan ayarları geri yükle.

Anında %5' e düşü CPU kullanımı. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
Bir EK yapmak istiyorum. Bütün plan ayarlarını sıfırladım sonra sırayla bütün planları gezindim ve ne göreyim benimde düzeldi <3 Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı