%100 Disk Kullanımı Problemi

ommerbabba

Decapat
CS:GO ve PUBG'de oyundayken bilgisayar donuyor. Internetten onlarca çözüm denedim olmadı.
  • Ryzen 3 1200
  • Asus RX 570

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddisk'i kaç yıldır kullanıyorsunuz? HDTune ile Health testi sonuçlarını bizimle paylaşır mısınız? Bir de Görev yöneticisinde hangi programlar kullanıyor.

Elimde 2008 yılında alınmış bir çift çekirdek intel,( tv'ye bağlı ekranı yok sadece film izleniyor ama aktif kullanılıyor)

2011 yılında alınmış yanlış hatırlamıyorsam 2. nesil intel laptop ( bununla film, internet, office, ufak tefek oyunlar oynanıyor)

Ayrıca oğlumun masaüstü çift çekirdek intel işlemcili dandirik bir masa üstü var. ( Bununla sınırlarının elverdiğince çeşit çeşit oyunlar oynanıyor.)

Bu 3 pc'nin de sistemleri ve hdd'leri oldukça eski. SSD zaten yok. Kör topal çalışan cihazlar.

Elimde ki pc'ye de en kısa sürede kuracağım. Bu diğerlerine nazaran biraz daha yeni model ve donanımlı. SSD gene yok.

Hepsine win10 kurdum ben 20 senedir pc kullanıyorum bu kadar akıcı windows sürümü görmedim.

Bu %100 disk kullanımı sorununun kaynağını cidden merak ediyorum. SSD alıp çözemeyenler de var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı