100 kilo Bench press nasıldır?

nothingsolution

Femtopat
Daha fazla  
16 yaşındayım ve yaklaşık 3 aydır Gym'e gidiyorum. Başladığımda bench Press'te 50 kilo atıyordum, şu anda ise 100 kilo PR'a ulaştım. Başlamadan önce 175 boy, 60 kiloydum, şu anda 180 boy, 65 kiloyum. Ayrıca 4 aylık bir calisthenics geçmişim var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhteşem.

Çok inandırıcı gelmedi ama elbette doğru olabilir, yargılamıyorum yanlış anlama. 100 kg, yaş ve spor geçmişini düşünürsek oldukça iyi. Ben seninle aynı boyda ve senden daha kilolu olduğum halde 7 ay sonra falan rahatlıkla 100 kg basabiliyordum. Benim de spor geçmişim yoktu sıfırdan başlamıştım. Böyle kıyaslarsak senin durumun oldukça iyi görünüyor.

Önceden çok fazla şınav çektiğim için sinir sistemimin bu tarz egzersizlere hızlı adapte olduğunu düşünüyorum. Bench press dışında fly Machine'de 80 kg ile sete giriyorum. Dinlenme günlerinin çok önemli olduğunu düşündüğüm için haftada 3 gün çok sert antrenman yapıp 4 gün dinleniyorum. Arada tırmanış da yapıyorum.

3 gün fullbody ise güzel fakat PPL tarzı bir splitse kas gelişimi için kötü. Her kasın haftada en az 2 kere çalışılması gerekiyor maksimal hipertrofi için.

3 gün fullbody ise güzel fakat PPL tarzı bir splitse kas gelişimi için kötü. Her kasın haftada en az 2 kere çalışılması gerekiyor maksimal hipertrofi için.
1.5 ay boyunca split yapıyordum ve haftada 5 gün gidiyordum ama çok zaman ayıramayınca fullbody yapmaya başladım şuan ergenlikte olduğum içinde fullbodynin daha iyi olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…