100₺ klavye önerisi

Ahmetcan Buldum

Decapat
Yer
USA but TURKEY
Arkadaşlar eski klavyemin N, B ve sayı tuşları çalışmıyor. Şu an elimde dandik bir klavye var. Bana 100₺ bütçesi olan bir klavye önerir misiniz? Maksimum 200₺ olur.
Işığı olsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeyi 30 TL artırırsanız bu mekanik klavyeyi de alabilirsiniz.

Bütçeyi 30 TL artırırsanız bu mekanik klavyeyi de alabilirsiniz.

Gamepower Warlock compact nasıl olur?

Son düzenleme:
1 ay sonra elinizde kalır ve merdiven altı üretim kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Ger görünüşü güzel olan kaliteli değildir.

Tuş basmama sorunu var alınmamalı.

Eski klavyem oydu 5 ay falan kullandım ama sorun yaşamadım sonrada kardeşime verdim 1 ay geçti yine sorun yok klavyem yine Gamepower mousem Gamepower sorun yok şu önyargınızdan vazgeçin tüketici hatalı şeyleri üreticiye vurmayın.

Havit'in marka basılmış hali sorun yaşamazsınız.
Eski klavyem oydu 5 ay falan kullandım ama sorun yaşamadım sonrada kardeşime verdim 1 ay geçti yine sorun yok klavyem yine Gamepower mousem Gamepower sorun yok şu önyargınızdan vazgeçin tüketici hatalı şeyleri üreticiye vurmayın.

Siz sorun yaşamadınız diye o ürün iyi olmuyor Warlock modeli ile sorun yaşayan çok kişi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı