100₺ klavye önerisi

Bütçe
100₺
Hocam bir de diyelim üründe sıkıntı çıktı, iade olayı nasıl olacak? Eğer böyle bir şey olursa ve iade olmaz ise babam bana elden dahi bir şey almaz.

Hocam ilk 14 gün koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz. (kullanıcı hatası olmadığı sürece) ve ek olarak üründe sorun çıkarsa yine iade edebiliyorsunuz. İade etmezlerse ki etmek zorundalar diyelim etmediler garantiye ulaşıp ya yenisini verirler ya da marka müşteri desteği iade onay maili gönderir öyle iade edersiniz. (yaşadım biliyorum) garantiyi ve faturayı sakın atmayın.
Eğer müsaitseniz tavsiyelere/önerilere açığım. Haftalığımı aldığım zaman babama ödeme yapacağım.

Işık önemli değilse bunlar da iyi markalar sorun çıkarmazlar. https://www.hepsiburada.com/mf-prod...klavye-siyah-p-HBV00000SSJ0X?magaza=Monofiyat ve https://www.hepsiburada.com/redragon-xenica-kablolu-oyuncu-klavye-70451-p-BD805601?magaza=MiniHome

Hocam ilk 14 gün koşulsuz şartsız iade edebiliyorsunuz. (kullanıcı hatası olmadığı sürece) ve ek olarak üründe sorun çıkarsa yine iade edebiliyorsunuz. İade etmezlerse ki etmek zorundalar diyelim etmediler garantiye ulaşıp ya yenisini verirler ya da marka müşteri desteği iade onay maili gönderir öyle iade edersiniz. (yaşadım biliyorum) garantiyi ve faturayı sakın atmayın.

Işık önemli değilse bunlar da iyi markalar sorun çıkarmazlar. https://www.hepsiburada.com/mf-prod...klavye-siyah-p-HBV00000SSJ0X?magaza=Monofiyat ve https://www.hepsiburada.com/redragon-xenica-kablolu-oyuncu-klavye-70451-p-BD805601?magaza=MiniHome

Hocam biraz daha bastırırsam babam ikna olacak. Migrostakine sanal kart ile tamam dedi, 2-3 ay gideceğini söyledim cevap bekliyorum.
Gamenote de hemfikiriz değil mi? Sonradan başım falan ağrımaz yani.

Hocam biraz daha bastırırsam babam ikna olacak. Migrostakine sanal kart ile tamam dedi, 2-3 ay gideceğini söyledim cevap bekliyorum.
Gamenote de hemfikiriz değil mi? Sonradan başım falan ağrımaz yani.

2-3 ay değil 2-3 yıl gider hocam. Kaliteli markadır hayırlı olsun.

1625648661328.png

2-3 ay için, Migros'taki Everest'e dedim hocam.
Gamenote alıyorum o zaman değil mi?

Evet hocam Gamenote alın pişman olmazsınız zaten bende alacağım para biriktiriyorum bu arada size düşük sistemle oynayacağınız ve bitireceğiniz bir oyun öneriyim. Hitman absolution

Evet hocam Gamenote alın pişman olmazsınız zaten bende alacağım para biriktiriyorum bu arada size düşük sistemle oynayacağınız ve bitireceğiniz bir oyun öneriyim. Hitman absolution.

Hocam vallahi çok kral adamsınız vesselam. Klavyenin yanında oyun jesti yapmanız çok güzel oldu. Sağ olun vallaha. Öğle yemeğine çıkıp siparişimi vereceğiz babamla. Kem küm ederse attıklarınızdan birini seçeceğim artık. Onu alamazsam mf product daha iyi galiba, her şey için teşekkürler reis. Hakkın ödenmez.
Zaten Hepsiburada'da 150 TL üzerine 50 TL indirim vardı. 25 TL bir şey daha ekleyip toplamda 100 TL'ye klavye ve 25 TL'lik bir şey alabilirsini.

İnanın hiç bilmiyordum. Eğer böyle bir şey varsa tadından yenmez. Sepette mi oluyor indirim?

Hocam vallahi çok kral adamsınız vesselam. Klavyenin yanında oyun jesti yapmanız çok güzel oldu. Sağ olun vallaha. Öğle yemeğine çıkıp siparişimi vereceğiz babamla. Kem küm ederse attıklarınızdan birini seçeceğim artık. Onu alamazsam mf product daha iyi galiba.

İnanın hiç bilmiyordum. Eğer böyle bir şey varsa tadından yenmez. Sepette mi oluyor indirim?

Ben bitti diye biliyorum fakat oluyorsa güzel olur. Babanız olmaz derse ki inşallah evet der, benim mesajları gösterin gösterebiliyorsanız kaliteli bir üründür aşağıya 2-3 oyun daha bırakıyorum. Witcher 3 (sistemin orta veya üst düzeyse öneririm) sistemin kötüyse veya giriş sistemse Witcher 2 ve Tomb Raider 2013 öneririm.

Her şey için teşekkürler reis. Hakkın ödenmez.

Ben teşekkür ederim.

Hocam vallahi çok kral adamsınız vesselam. Klavyenin yanında oyun jesti yapmanız çok güzel oldu. Sağ olun vallaha. Öğle yemeğine çıkıp siparişimi vereceğiz babamla. Kem küm ederse attıklarınızdan birini seçeceğim artık. Onu alamazsam mf product daha iyi galiba, her şey için teşekkürler reis. Hakkın ödenmez.

Sepette oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00