100 Mbps fiber altyapı için ISS önerisi

Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Mart 2023'ten beri Millenicom'un taahhütsüz 100 Mbps fiber paketini kullanıyorum. Ancak, geçen süre içinde gelen zamlar yüzünden neredeyse her 4-5 ayda bir faturam arttı. Şu an 520 TL ödüyorum ve bugün gelen mesajla 560 TL'ye çıkacağını öğrendim. Bu durum gerçekten canımı sıktı ve artık başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.

Netspeed biraz ilgimi çekti ama emin olamıyorum. Sitelerinde "Tüm vergiler dahil, ayda sadece 329,90₺" şeklinde bir fiyatlandırma gördüm. Vadettikleri hız 100 Mbps download, 20 Mbps upload olarak belirtilmiş.

Bu paketi kullanan veya farklı sağlayıcı önerisi olanlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?"

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar,

Mart 2023'ten beri Millenicom'un taahhütsüz 100 Mbps fiber paketini kullanıyorum. Ancak, geçen süre içinde gelen zamlar yüzünden neredeyse her 4-5 ayda bir faturam arttı. Şu an 520 TL ödüyorum ve bugün gelen mesajla 560 TL'ye çıkacağını öğrendim. Bu durum gerçekten canımı sıktı ve artık başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.

Netspeed biraz ilgimi çekti ama emin olamıyorum. Sitelerinde "tüm vergiler dahil, ayda sadece 329, 90₺" şeklinde bir fiyatlandırma gördüm. Vadettikleri hız 100 Mbps download, 20 Mbps upload olarak belirtilmiş.

Bu paketi kullanan veya farklı sağlayıcı önerisi olanlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?"

Nerede yaşıyorsunuz?

Merhaba dostlar,

Netspeed biraz ilgimi çekti ama emin olamıyorum. Sitelerinde "Tüm vergiler dahil, ayda sadece 329,90₺" şeklinde bir fiyatlandırma gördüm. Vadettikleri hız 100 Mbps download, 20 Mbps upload olarak belirtilmiş.

Netspeed ilk 3 ay için o fiyatı veriyor haberin olsun.

Bilgi için teşekkürler, ben henüz müşteri hizmetlerini aramadım ön araştırma olarak sizlerden bir fikir alayım istedim duruma göre başka bir sağlayıcı ya da pakete bakabilirim.

Dediğiniz gibiymiş paketin detaylarına bakınca ilk 3 ay 329,90 sonrasında 449.90 TL olarak devam ediyormuş başka alternatif yoksa mantıklı gibi.

Bilgi için teşekkürler, ben henüz müşteri hizmetlerini aramadım ön araştırma olarak sizlerden bir fikir alayım istedim duruma göre başka bir sağlayıcı ya da pakete bakabilirim.

TurkNet ya da Netspeed bakabilirsin.

Hocam fiber kabloyla kullanıyorum fakat sorgulama yaptığımda 100 Mbps'e kadar diyor neden acaba? Bir başka sitede 1gbit gösteriyordu.

TurkNet Türk Telekom fiber altyapsıından en fazla 100 Mbps veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı