Steam ayarlarında indirmeler kısmına gel. İndirme bölgesini değiştirmeyi dene, bant genişliğiyle oynadıysan belki ondan da oluyor olabilir.
Eki Görüntüle 670443
Alt yapın nedir?
Arkadaşlar buyurun bakın değerlerim bunlar:
İndirmeyi kapatıp atar mısın?Arkadaşlar buyurun bakın değerlerim bunlar:
İndirme açık olduğu içindir.Hocam bu değerlerle 3 MB'den bile az indirmesi gerek diye biliyorum paketinizin yüklenmedimi acaba çünkü benim internetim 12 Mbps ilken saniyede 1.5 MB indiriyordu.
Hocam bu değerlerle 3 MB'den bile az indirmesi gerek diye biliyorum paketinizin yüklenmedimi acaba çünkü benim internetim 12 Mbps ilken saniyede 1.5 MB indiriyordu.
Alt yapı bulunduğun bölgede o hızı binanın desteklemesi lazım. Yoksa aynı hızda veya destlenen max hızda kalırsın. Örn: Alt yapın 35MB/S destekliyor ise 50MB/S bir internet satın aldığında 50MB/S hız alamazsın. 35MB/S hız alabilirsin. İnternet sağlayıcından alt yapı testi yapıp max alabileceğin hıza bakmanı öneririm.Hocam bant genişliği sınırsız yazıyor ben de İndirme Bölgesi'de Turkey-Ankara yazıyor, teşekkür ederim.
Alt yapı derken? Superonline kullanıyorum onu diyorsanız...
Sizce ne yapmam lazım?
Alt yapı bulunduğun bölgede o hızı binanın desteklemesi lazım. Yoksa aynı hızda veya destlenen max hızda kalırsın. Örn: Alt yapın 35MB/S destekliyor ise 50MB/S bir internet satın aldığında 50MB/S hız alamazsın. 35MB/S hız alabilirsin. İnternet sağlayıcından alt yapı testi yapıp max alabileceğin hıza bakmanı öneririm.
İndirmeyi durdurun ve tekrar hız testi yapıp atın!Sizce ne yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.