100 Mbps internet 2 Mbps hız veriyor

Makaleler
5
Yer
Yıldız Teknik Üniversitesi
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG G733PZ
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben üniversitede iken eve fiber internet gelmiş, modemler vs değişmiş ancak eskiden 100Mbps olan hız şu anda testte 2, 5Mbps gibi oldukça komik hızlarda çıkıyor. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Hat sağlayıcı Türk Telekom bu arada.

Arkadaşlar ben üniversitede iken eve fiber internet gelmiş, modemler vs değişmiş ancak eskiden 100Mbps olan hız şu anda testte 2, 5Mbps gibi oldukça komik hızlarda çıkıyor. Benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Hat sağlayıcı Türk Telekom bu arada.

Ethernet kablosu ile mi bağlısın?

Aktif olan paket bilgisini oğren Ethernet ile kullan oda olmazsa müşteri hizmetlerini ara fiber gelse bile genellikle en ucuz paket olan 30 megabit hızı alıyor aileler.

Senin yapabileceğin fazla şey yok da onların yapması gereken çok şey var. Müşteri hizmetlerini bilgilendirin.

Ethernet kablosu ile bağlanıp bir hız testi yapmayı deneyin.
Deneyeceğim.

Bu gece itibari ile sorun çözülmüş görünüyor, olması gereken hızı alıyorum. Yardım etmeye çalışan ve yazan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı