100 Mbps internet 47 Mbps hız veriyor

O altyapının kaldırdığı en yüksek hız arkadaşa sınırlandırılan hız 51 Mbps yani 50 Mbps pakette hala.
Tam tersi. 113Mbps modeme gelen hız. Şu an 50Mbps tanımlanmış.
O altyapının kaldırdığı en yüksek hız arkadaşa sınırlandırılan hız 51 Mbps yani 50 Mbps pakette hala.
Altyapım 70Mbps destekliyor ve xDSL istatistiklerinde tanımlanan hız yazıyor(24Mbps).

Tam tersi. 113Mbps modeme gelen hız. Şu an 50Mbps tanımlanmış.

113 mbps alt yapısının desteklediği hız. Modeme gelen hız 50. TT'nin 100 vermesi lazım size.

Örnekteki gibi 100 vermesi lazım.

Adsız.png

Tahmin etmenize gerek yok. 2. görsel de yazıyor zaten. 😀
hocam sonradan ekledim görselleri :) doğru tahmin etti vallahi :D.

Hocam bir de ıpniz gözüküyor. Şu an istesem vurabilirim :Dfark etmed.

Hocam bir de ıpniz gözüküyor. Şu an istesem vurabilirim :D.

Görmedim vallahi sağ olasın :D.
113 mbps alt yapısının desteklediği hız. Modeme gelen hız 50. TT'nin 100 vermesi lazım size.

Örnekteki gibi 100 vermesi lazım.

Eki Görüntüle 705824
Şuan bi yanlışlık var dimi hızda 50 veriliyor diyorsunuz yanlış mı anladım ?
Ben olsam taahhüt bitince paketi iptal edip senin tam aldıgın Mbps'lik paketi alırım.
Taahhüt yok hocam 50 mbps da 2 yıl var istediğim zaman 50 mbps e dönebiliyorum.

Nerede yazıyor hocam onu anlayamadım biliyorum ama o kadar bilgili değilim.
Güncelleme yapıyorum hocalarım... Bu Türk Telekom çalışanları ayık gezmediğini düşünüyorum garip bir şekilde kendi @TTNET uzantılı kullanıcı adım ve şifrem ile modemden giriş yapamıyorum. Acı bir şeklide öğrendim ki başka birinin kullanıcı adı ve şifresi ile internete bağlandığımı öğrendim modem arayüzünde görünüyor. 🤣 Fabrika ayarlarına döndürdüğümde internete bağlanıyor başkasının üzerinden şaka gibi :D Allah korkusu olmasa başkasının üzertinden 50 Mbps beleş internet bağlamışlar haberim yok :D bakalım arıza kaydı yaptılar. Resmen adamlara ben anlatıyorum neyin ne işe yaradığını bilmiyorlar. Kendi kullanıcı hesabım farklı :D bu kullanıcı adındaki soyad 2 kat altımda oturan dairenin soyadı :D onların kullanıcı şifresi yarın sabah sorucam :D adam nereden biliyon la derse nasıl açıklarım bilmiyorum :D :D :D.

Dosya Ekleri

• tempsnip.png
    tempsnip.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı