Superonline.İnternet servis sağlayıcınız hangisi?
Sayfaların açılma hızı tek senin internetine bağlı değil. Sitenin içeriğindeki kodlardan senin sistemindeki bileşenlerine kadar her şeyi ilgilendiriyor. Şu anda hız testinde paketinizin desteklediği internet hızını alıyorsunuz, hız olarak bir sorun gözükmüyor.
Ben bu problemi daha onceden yasamiyordum sikinti burda. Biri demis bilgisayarin eski oteki demis wifiye uzaksin kimsenin birsey bildigi yok. Ben memnun oldugum icin sozlesmemi uzattim zaten 25 temmuzda keske uzatmasaydim. Bu olay gecen hafta oldu. Aradik problem var diye. Bakayim bi internet baglantiniz var mi diye soyluyor musteri hizmetleri. Ben yok demedim ki. Var ama felaket yavas hem bilgisayarda hem mobilde. Modemimi resetlediler sorunum cozuldu. 1 hafta gecti ayni problemi yasamaya basladim. Modemi resetleyelim dedim duzelir belki bu sefer duzelmedide. Sorunun neyden kaynaklandigini anlamiyorum ki cozebileyim. 50MBPS anlasmam var pandemi donemi 2 katina mi ne cikardilar 80-90 aliyorum fiber. Ama 10 saniyede sekmeler yukleniyor resimler yuklenmiyor bile. Superonline AKK kaldirildigindan beri bir kalite dusuklugu var.Sayfaların açılma hızı bilgisayarınız ile alakalı olabilir. Sisteminiz nedir acaba? Wi-Fi çekmeme sorunu Wi-Fi'nin maksimum verebileceği alanı kapsar. Hız ile bir ilgisi yok.
Son düzenleme: