Türk Telekom 100 Mbps internet yavaş çalışıyor

Hocam kolay menü açın orada internet orada XDSL'ya da DSL olması lazım oraya girin SS atın.

Eki Görüntüle 1453337

Hocam dediğiniz kısımda direkt olarak bunlar yazmıyor. Yanlış bir ayar yapmak istemediğim için tekrar atıyorum.
Screenshot_3.png

Yönetim tanı altına ya da WAN bilgi altına bak.
Sizler için de ss aldım.
Screenshot_4.png

Modeminiz ZXHN H298A ise fiber internet kullanıyosunuz demek.
Fiber internette xDSL değerleri olmaz.
ONT arayüzüne girebilirseniz fiber optik sinyal gücü kaybı yazar ama her ONT cihazının arayüzüne girilmiyor.

Sayfanın altında modem model numarası yazar:

1658002218771.png

Modeminiz zxhn H298a ise fiber internet kullanıyosunuz demek.
Fiber internette xDSL değerleri olmaz.
Sayfanın altında yazar:

Eki Görüntüle 1453356

Başta yanıltan kişi benim kusura bakmayın. Fiber kullandığımı söylemem gerekliydi. xDSL değerlerinin gerektiğini diğer konularda okumuştum.

Başta yanıltan kişi benim kusura bakmayın. Fiber kullandığımı söylemem gerekliydi. xDSL değerlerinin gerektiğini diğer konularda okumuştum.
Peki sorun ne o zaman hocam ?

WAN Bilgi kısmında mod ne olarak gözüküyor?
1000 Mbps değil de 100 Mbps ise sorun ONT ile modem arasında kullandığınız kabloda.

100 Mbps paket ile Speedtest'te 100 Mbps üstü hızlar alınabiliyor.
95 Mbps aldığınıza göre ONT ile modem arasında kullandığınız kablo veya bilgisayarınızda kullandığınız kablo maksimum 100 Mbps destekliyor.

1658004492878.png

1658004639012.png

WAN Bilgi kısmında mod ne olarak gözüküyor?
1000 Mbps değil de 100 Mbps ise sorun ONT ile modem arasında kullandığınız kabloda.

100 Mbps paket ile Speedtest'te 100 Mbps üstü hızlar alınabiliyor.
95 Mbps aldığınıza göre ONT ile modem arasında kullandığınız kablo veya bilgisayarınızda kullandığınız kablo maksimum 100 Mbps destekliyor.

Eki Görüntüle 1453399

Eki Görüntüle 1453402
Sizlerin ki gibi hocam. 1000M Tam Çift Yönlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı