100 Mbps internette İndirme hızı 4Mbps'i geçmiyor

1. Yöntem:
Windows'dan kaynaklanıyor olabilir. Windows tuşuna basıp ardından R tuşuna basın. Arama kısmına gpedit.msc yazın. Bilgisayar Yapılandırması, Yönetim Şablonları, Ağ, QoS Paket Zamanlayıcı yolunu izleyin. Ayrılabilir bant genişliğini sınırlayın dosyasını göreceksiniz. Üzerine çift tıklayıp açın. Ardından etkinleştirip değeri 0 yapın. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. (Sadece Windows'un Pro versiyonunu kullanıyorsanız geçerlidir.) Olmadıysa 2. yönteme geçin.

2. Yöntem:
Modeminizin yönetici paneline girin. Yönetici panel IP adresinizi nasıl öğrenebilirim diyorsanız Windows tuşuna basıp ardından R tuşuna basın. Arama kısmına cmd yazın. Ardından ipconfig /all yazın. Default Gateway (Varsayılan Geçit) olarak gösterilen değer modem yönetici paneline girmeniz içindir. Yönetici paneline girdikten sonra modeminizin arkasında yer alan bilgileri girerek yönetici paneline erişin. Yönetici paneline eriştikten sonra Bakım, Yeniden Başlat seçeneğini seçip modeminizi yeniden başlatın. Olmadıysa 3. yönteme geçin.

3. Yöntem:
Modeminizin arkasında yer alan bir yuvarlak açma/kapatma tuşu yer alacaktır. O tuşa bir kere basın. Yani modeminiz kapalı olması gerekiyor. Modeminizi kapattıktan sonra yaklaşık 15-20 dakika kapalı tutun. Ardından geri açın. Geri açtıktan sonra otomatik olarak en iyi Wi-Fi kanalını seçmiş olacaktır.

Bildiklerim bu kadar ya da şu an hatırlayamıyorum.
Hepsini deneyeceğim teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı