100 milyon dolarla yapılacak şeyler

Kendime tüm markaların en son model telefonlarını alırdım. En güçlü bilgisayarı toplar içine Steamdeki tüm oyunları kurardım. Amerikada GTA san andreasdaki CJ in evini alırdım. Amazon ormanlarında üzeri camdan olan bir ev yaptırırdım. Kuzey yada güney kutbunda kocaman bir ev yaptırırdım. Uçak ve yat alırdım. Ferrari , Bugatti, Lamborghini alırdım. Dünyanın her yerini gezerdim. Rusyada Dyatlov geçidine giderdim. Hitlerin evini satın alırdım.şimdilik bu kadar aklıma başka şeyler gelirse onlarıda yazıcam😂

100 milyona avm açar, altın yumurtlayan tavuğum olurdu. Bir kaç yıla amorti eder ardından birikim, yatırım devam.

Foruma gelip bu parayla ne yapılır diye konu açardım :)

Cidden, bu parayla ne yapılmaz ki. Herkes farklı bir şeyler yazmış zaten ama ben elbette önce bir şirket açıp sürekli ve "hak edilmiş" bir gelir elde etmek isterdim. Evet şimdi güzel bölüme geçelim :) Öncelikle herkesten uzak güzel bir yerde, güzel bir malikane inşa ettirirdim. Bodrumuna da şimdiye kadar yapılmış en gelişmiş süper bilgisayarı kurardım ve dünyadaki en iyi fizikçileri malikanemde ağırlayıp birlikte çeşitli simülasyonlar çalıştırmak isterdim. Ardından onlarla evrenin işleyişine dair uzun sohbetlere dalmak isterdim. Bazı günler de dünyadaki en başarılı insanları davet edip onların hayat tecrübelerini dinlemek isterdim. Bill Gates ile, Elon Musk ile mesela. O kadar yoğun işleri arasında boş zaman bulabilirlerse tabi :) Kısacası vaktimi bu gezegenin en parlak beyinleriyle değerlendirmek isterdim mümkün olduğunca. Paranın satın alabileceği en güzel şey budur belki ne dersiniz?

Yatırım yapardım veya şirket kurardım. Bir kısmını kimsesiz ve fakir insanlara verirdim. Zor durumda olan öğrencileri ve aileleri desteklerdim. Birazda kendime ayırırdım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı