L1fer1o
Kilopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar. Termal macunumu değiştirmem gerekiyor ve elimde yok. Eskiden kullandığım macun Zalman ZM stg-1'di:
www.hepsiburada.com
Birkaç forumda Arctic MX-4 gördüm:
www.googleadservices.com
Peki Coolar Master MasterGel Pro, Arctic'den daha iyi midir?
www.googleadservices.com
MasterGel Pro 8W/m•K olduğunu görünce çelişkiye düştüm. Yinede Forumlarda birçok kişinin Arctic kullandığını ve önerdiğini görünce size sormak istedim. Arctic daha kalitelimi yoksa bu arkadaşlar MasterGel Pro kullanmadı mı? Siz hangisini almamı öneriyorsunuz? İsterseniz 100 TL fiyatı aşmayacak şekilde tavsiyede de bulunabilirsiniz.
Zalman ZM-STG1 Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Zalman ZM-STG1 Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Birkaç forumda Arctic MX-4 gördüm:
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Peki Coolar Master MasterGel Pro, Arctic'den daha iyi midir?

Cooler Master MasterGel Pro ısı alıcı bileşimi 8 W/m·K Soğutma Sistemi Aksesuarı
Cooler Master MasterGel Pro ısı alıcı bileşimi 8 W/m·K Soğutma Sistemi Aksesuarı , Soğutma Sistemi Aksesuarı , MGY-ZOSG-N15M-R2
MasterGel Pro 8W/m•K olduğunu görünce çelişkiye düştüm. Yinede Forumlarda birçok kişinin Arctic kullandığını ve önerdiğini görünce size sormak istedim. Arctic daha kalitelimi yoksa bu arkadaşlar MasterGel Pro kullanmadı mı? Siz hangisini almamı öneriyorsunuz? İsterseniz 100 TL fiyatı aşmayacak şekilde tavsiyede de bulunabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: