Çözüldü 100 TL iyi bir termal macun önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
W/m-kN.W değeri yüksek olanı alın, Markaya çok takılmayın. Bilindik diye bu değeri düşük olan bir ürünü almayın. Isı iletkenliği nekadar yüksek olursa performansı o denli iyi olur.Arctic MX-4
Kad.

Laptop sıcaklıklarını 30 derece düşürdü :)
Alienware 15 R2.

Termal macuna 100TL vermek istiyorsunuz ancak kasayı powerboost almışsınız (?)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı kullanmadan değiştirdim merak etmeyin :) orada kalmış o.
W/m-kn. W değeri yüksek olanı alın, markaya çok takılmayın. Bilindik diye bu değeri düşük olan bir ürünü almayın. Isı iletkenliği ne kadar yüksek olursa performansı o denli iyi olur.Arctic MX-4

Bunu almakta kararlı kaldım ancak macunu nasıl düzelteceğim yanında çekpas gibi bir şey veriyorlar mı? :D.

Kad.

Kasayı kullanmadan değiştirdim merak etmeyin :) orada kalmış o.

Bunu almakta kararlı kaldım ancak macunu nasıl düzelteceğim yanında çekpas gibi bir şey veriyorlar mı? :D.
Macunu işlemci üzerine sürmeye çalışma. Zorlana bilirsin. Fan blogundaki karşılğına sür. Hem daha rahat olur. Hem daha düzgün sürmüş olursun. Spatula bildiğim kadarıyla söylüyorum, Gramajı yüksek olanların yanıda geliyor. Birde kullancağın miktarı abartma nohut tanesi kadar olsun aşağı yukarı 1 gr tekabul eder.

Macunu işlemci üzerine sürmeye çalışma. Zorlanabilirsin. Fan blogundaki karşılğına sür. Hem daha rahat olur. Hem daha düzgün sürmüş olursun. Spatula bildiğim kadarıyla söylüyorum, gramajı yüksek olanların yanıda geliyor. Bir de kullancağın miktarı abartma nohut tanesi kadar olsun aşağı yukarı 1 GR tekabul eder.

Teşekkür ederim.

Ben daha dün zalman zm-stg 2 aldım, laptop için. Daha önceleri COD mobilde çin malı macunla 96 derecelerde çalışan bilgisayar şimdi 84 derecelerde oldu. Yani çoğu kişi fanlarla çözmeye çalışır laptopların ısınma sorununu ama kaliteli bir termal macunla min 10 derece daha iyi soğutma sağlayacaklarını hesaplasalar başka şeylerle uğraşmazlar. Bence çok aşırı fiyatlara çıkmanıza gerek yok 50-100 tl arası macunlar işinizi rahatlıkla görür. Aşağıda üç beş macun kıyaslama görseli ekledim. Size uygun olanı alablirsiniz.

Dosya Ekleri

• Macun kıyaslama.png
    Macun kıyaslama.png
    220,2 KB · Görüntüleme: 64
Ben daha dün zalman zm-stg 2 aldım, laptop için. Daha önceleri COD mobilde çin malı macunla 96 derecelerde çalışan bilgisayar şimdi 84 derecelerde oldu. Yani çoğu kişi fanlarla çözmeye çalışır laptopların ısınma sorununu ama kaliteli bir termal macunla min 10 derece daha iyi soğutma sağlayacaklarını hesaplasalar başka şeylerle uğraşmazlar. Bence çok aşırı fiyatlara çıkmanıza gerek yok 50-100 tl arası macunlar işinizi rahatlıkla görür. Aşağıda üç beş macun kıyaslama görseli ekledim. Size uygun olanı alablirsiniz.
Katılıyorum Cooler Master MasterGel Pro R2 modelinden aldım testlerde 98 görürken şimdi en fazla 80 i görüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı