100 TL'ye kadar ev interneti önerisi

Uzun süredir TTNET kullanıyorum. İnternet sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Önereceğiniz F/P sağlayıcı var mıdır?

Kablonet 100mbps paketini öneririm.

TürkNet öneriyorum. 85TL'ye 35 Download 6 Upload sağlıyorlar. 95TL'ye ise 100 Download 8 Upload veriyorlar. Tek sorun kurulum aşaması , uzun sürebilir. Türk telekomun etiketleme yapması falan gerekiyor. Ordaki TürkTelekom saha ekiplerine bağlı bu süre...

Tamamen altyapı meselesi. Hizmet alabileceğin firmalar:

-Türk Telekom Fiber Altyapı ---->Comnet, Millenicom, Netspeed, (Vodafone ve Turkcell'den Emin Değilim),Gırbırnet, Turknet Özgür İletişim Fiber 100 (85₺) (Benim önerim).......

-Superonline Fiber Altyapı ----> Superonline, Millenicom , Vodafone(Emin Değilim)

-Türksat Kablo Altyapısı ----> Türksat'ı eğer akıllı sınırsız mevzusundan dolayı istemiyorsan Turkcell veya Vodafone (Ama ikisinde de 100Mbit yok)

-Türk Telekom Vdsl/Adsl Altyapı ----> Türknet, Comnet, Netspeed, Millenicom, Gıbırnet, Superonline, Vodafone.......

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı