100 watt işlemci ile 100 watt ısıtıcı aynı ısı enerjisini mi üretir?

Tamam işte güzel arkadaşım, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Daha önce de dediğim gibi senin elektriğin bir yere gitmiyor yine işlemcinin içinden geçiyor ama işlemcinin yapısı malzemesi yapılış amacı gereği aynı watt değerinde bir ısıtıcının ürettiği ısıyı üretemiyor. Isı verimlilik anlamında elektriğin boşa gidiyor, ama işlemcinin verimli çalışması anlamında ziyan olan bir elektrik yok ortada. Ama dediğim gibi çalışma prensipleri, yapılış amaçları, kullanım alanı çok farklı olan (iki cihaz madde alet artık ne olarak isimlendirirseniz) harcanan elektrik ve karşılığındaki ısı verimliliği karşılaştırması yapmak doğru değil.
Peki.

Öyle ölmez işlemci at. :D
Arkadaş enerjinin korunumunu yok sayarak 30wattı uzay boşluğunda kaybediyor üstüne işlemcinin yapılış amacı diyip duruyor ne desem boş.

30wattı pi sayısına dönüştü de diyemiyor. :D

Aynı ısı enerjisini üretmez çünkü birisi elektrik enerjisinin neredeyse %98'ini işleme çeviriyor %2'sini ise ısıya diğeri neredeyse tamamını ısıya çeviriyor bu kadar basit iki saat neyi tartışıyorsunuz.
Sana cevap bile vemiyorum.

Arkadaş enerjinin korunumunu yok sayarak 30wattı uzay boşluğunda kaybediyor üstüne işlemcinin yapılış amacı diyip duruyor ne desem boş.

30wattı pi sayısına dönüştü de diyemiyor. :D
O zaman çok biliyorsan sen açıkla da görelim. Madem çok iyi biliyorsun niye buraya konu açtın. Git işine, milletin üzerinde ego tatmin etmek için açmış olduğun bu boş konu ile zamanımı harcayamam. Boş konu diyorum çünkü konuyu açan bir şeyler bildiğini zanneden daha sonra kendi düşüncelerine uymayan ama kendi düşüncelerinin de doğruluğu olmadığı halde başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyen, daha sonra da ego nirvanasına doğru yol alan birisiyle harcayacak zamanım yok.
Bu da time and efficient 😂
Konu benim için bitmiştir. Şimdi isterseniz tüm dünayayı ısıtın soğutun.

Kanka 2sinede aynı ısı kullanilmiş haklısın ama zaten onlar aynı enerjide şuan yani aslında yine işlemciyle ısıtıcı aynı olmuş oluyor. Konunun öz ısıyla bir alakası yok.

O zaman çok biliyorsan sen açıkla da görelim. Madem çok iyi biliyorsun niye buraya konu açtın. Git işine, milletin üzerinde ego tarmin etmek için açmış olduğun bu boş konu ile zamanımı harcayamam. Boş konu diyorum çünkü konuyu açan bir şeyler bildiğini zanneden daha sonra kendi düşüncelerine uymayan ama kendi düşüncelerinin de doğruluğu olmadığı halde başkalarının düşüncelerine saygı göstermeyen, daha sonra da ego nirvanasına doğru yol alan birisiyle harcayacak zamanım yok.
Bu da time and efficient 😂
Konu benim için bitmiştir. Şimdi isterseniz tüm dünayayı ısıtın soğutun.
Uyumadım akşamdan beri açıklıyorum, ornek gösteriyorum insanların fikirlerini okuyorum. Sosyali baştan okumanı öneririm.

Ayrıca düşüncene saygı gösterdim. 30wattın discoya gitmiş açıklayamıyorsun. Sanki işlemcinin içinde plastik var gibi davranıyorsun. Bilgin olmadığı konulara yorum yapma. Teşekkürler.

Ben artık açıklamaktan milleti aydınlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bilgili biri gelene kadar susuyorum. Babanıza ısıtıcıyla işlemcinin aynı watt elektrik çektiğine de söyleyin. Tabii uyanınca🤠

Hocam ben sizin fikrinize katılıyorum ki zaten. Aha bu adamla babam katılmıyor :D

Kanka 2sinede aynı ısı kullanilmiş haklısın ama zaten onlar aynı enerjide şuan yani aslında yine işlemciyle ısıtıcı aynı olmuş oluyor. Konunun öz ısıyla bir alakası yok.

Uyumadım akşamdan beri açıklıyorum, ornek gösteriyorum insanların fikirlerini okuyorum. Sosyali baştan okumanı öneririm.

Ayrıca düşüncene saygı gösterdim. 30wattın discoya gitmiş açıklayamıyorsun. Sanki işlemcinin içinde plastik var gibi davranıyorsun. Bilgin olmadığı konulara yorum yapma. Teşekkürler.
O zaman sen 30 wattın ne olduğunu açıklasana. Senden öğrenelim. Başından beridir okuyorum ama sende de bir açıklama yok. Hadi bakalım. Akşamdan beri açıklıyorum diyorsun ama açıkladığın, insanları tatmin edecek bir şey yok yazdıklarında. Madem bilmiyorsun niye akşamdan beridir açıklıyorum diyorsun. Hadi açıkla. İnsanları ikna et. Ne biliyorsun da ne açıklamasından bahsediyorsun.

O zaman sen 30 wattın ne olduğunu açıklasana. Senden öğrenelim. Başından beridir okuyorum ama sende de bir açıklama yok. Hadi bakalım. Akşamdan beri açıklıyorum diyorsun ama açıkladığın, insanları tatmin edecek bir şey yok yazdıklarında. Madem bilmiyorsun niye akşamdan beridir açıklıyorum diyorsun. Hadi açıkla. İnsanları ikna et. Ne biliyorsun da ne açıklamasından bahsediyorsun.
Son kez sana açıklıyorum: Isıtıcı ile işlemci AYNI ısıyı üretiyor.

Kanka işlemcinin içinde ne var? Bence protein tozu var o yüzden fazla ısınmıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı