1000-1100 TL Sistem Toplama

G4560 ekran kartsız zülümdür beyler yanlış bilgi vermeyin bizzat ben G4560 işlemcim var ekran kartsız oyunları açar açmaz değil ama atıyorum Cs:go bir smoke-molotof yediniz mi fps drop allahını yaşıyorsunuz ve oyundan hiç zevk almıyorsunuz. Lol için de aynı tflerde tf bitiyor anca size görüntü geliyor. Stareteji oyunları açısından olabilir ama öbür türlü ekran kartsız G4560 hayalleri kurmayın bu işlemci APU değil.
Monitörün modelini söylermisin?

Bilmiyorum kardeş bende büssürü video gördüm G4560 ekran kartsız GTA, ekran kartsız CS:Go, ekran kartsız LoL 1080p falan filan ama işin aslı öyle değil yani bizzat kendim deneyimledim diyorum yani daha ne diyeyim. Oyunlarda fps dropların haddi hesabı yok yani zevk alamadım 15 gün anca dayandım gittim arkadaştan R7 240 aldım taktım.

Bilmiyorum kardeş bende büssürü video gördüm G4560 ekran kartsız GTA, ekran kartsız CS:Go, ekran kartsız LoL 1080p falan filan ama işin aslı öyle değil yani bizzat kendim deneyimledim diyorum yani daha ne diyeyim. Oyunlarda fps dropların haddi hesabı yok yani zevk alamadım 15 gün anca dayandım gittim arkadaştan R7 240 aldım taktım.
1080P monitör alın deneyin arkadaşınız vb 1080P monitör varsa farkı görürsünüz ;)

Olabilir belki benim 720p mönitörüm belki 1080p daha çok performans veriyordur bilemem ama ben önermiyorum. Tabi herkesin kendi tercihidir. Ben şahsen önermiyorum ekran kartsız G4560 ama sanada saygım sonsuz tercih meselesi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı