1000-1200 lira arası ekran kartı önerisi

Ram konusunu ilerde halledicem dostum o kolay iş benim için önemli olan nalet olası ekran kartı çünkü o kötü olunca i5 işlemcide bişey yapamıyor.Evet geçen sene bu fiyata 1060ti alabilirdim beklesemmi diye düşünüyorum dolar ama bu gidişle dahada yükselicek gibi ana kart sıkıntı olmazsa ti düşünüyorum şuan
10 yıl önce olsaydı dolar düşecek bekle sözü doğru olabilirdi çünkü gerçekten düştüğü zamanlar oluyordu da şimdi önümüzdeki 10 yıl içerisinde doların yükselmesini ve bir yerde duraksayıp düşüşe geçmesini bekliyorum.
 
s

Dostum linkini atarsan değerlendirebilirim

Dostum rx560 mı yoksa 1050 ti mi? birde 4 gb rame çok ihtiyaç duymuyorum son nesil oyunları pek oynamıyorum zaten ilerde ram ekleyebilirim o kolay iş şuan en doğru ekran kartını seçmeliyim.Ana kartım H61M-E bu anakartta kabul edebilir dğeilmi ekran kartını? şimdi alınca sıkıntılar çıkmasın çalışmama durumu gibi vs.

Dostum H61M-E anakartım var bu anakart sıkıntı yaratırmı peki? birde 1050ti ne kadar güçlü bi kart bana biraz bilgi verirseniz mutlu olurum çünkü pc toplamaktan bıktım beni 4 sene götürecek en güncel oyunları oynatabilecek bi kart lazım 1000-1200 arası

Eminmisin dostum bazı arkadaşlar besleyebilecek güçte işlemcin dedilerde ana kartım H61 -E
Pardon çok özür dilerim şimdi testlere baktım GTX 960 ekran kartıyla %4 oranında darboğaz oluyormuş herhalde GTX 960 nerdeyse GTX 1050ti ile kafa kafaya ama %4 oranında olan darboğazdan çok birşey olacağını sanmıyorum zaten o olay bile çoğu oyunda olmuyor.
 
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu. Sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum çünkü bütçe o kadar. Fakat bu sisteme iyi bi ekran kartı alsam da yine performans kötü olur mu?
Eki Görüntüle 332244
Amazon. Tr de gtx 1050 ti 1050 tl bi oraya da bakın https://www.amazon.com.tr/GeForce-1...tx+1050+ti&dpPl=1&dpID=51LS0eRxn0L&ref=plSrch
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı