1000- 1200 TL Bisiklet Önerisi

TyphooN0

Kilopat
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
25
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben 2 hafta önce bisiklet almaya karar verdim ilk başta 500 TL'lik bir bisiklet yeterlidir dedim fakat araştırdıkça bu özellik olsun şu özellik olsun dedim ve en son olarak 1000 -1200 ₺'lik bir bisiklet almaya karar verdim bütçem aslında 1500 ₺ fakat 1200 ₺'lik bir bisiklet alıp kalanı donanım (fener su tutacağı vs... )Olarak almaya karar verdim aklımda Carraro Force 320 var. Fakat boyum 183 bacak boyum 85cm uygun olur mu ? Veya boy konusunda sıkıntı çıkar mı emin değilim. Bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum veya force 320 uygun mudur ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacaksın? Dirt jump, MTB, yol, hareket vs. vs. Verdiğin örnekten başlarsak MTB istiyorsun sanırsam. Bunu bir yere gitmek için mi kullanacaksın? Malum yollara yol bisikleti dayanmıyor. Veya dağa mı çıkmak için? Dağa çıkmak için ise o kadar donanıma gerek yok. Sonuçta düşeceksin, sarsıntı olacak vs. En sade hali daha iyidir. Öneri olarak hem şehiriçi hem de dağa çıkmak için BT'WIN Rockrider 520 öneririm. Hem arka ön disk fren hem ayarlanabilir maşası var. Alüminyum olduğu için ağır da değil ama ön kaldıracağım atlayıp zıplayacağım dersen kadrosu uygun değil.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı