1000-1500 lira arası kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

atef

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
76
Çözümler
2
Aklımda birkaç tane kulaklık var hangisini alsam memnun kalırım? Başka önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.
  1. HyperX Cloud II Wireless​

  2. Corsair Void Elite RGB Wireless​

  3. Logitech G733​

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi de çok kullanılan ve iyi kulaklıklar aslında şansın varsa kafandaki hissiyatını deneyerek al. Diğerlerini deneyimlemedim ama şuan kullandığım G733 bana çok rahat geliyor.
 
Hepsi de çok kullanılan ve iyi kulaklıklar aslında şansın varsa kafandaki hissiyatını deneyerek al. Diğerlerini deneyimlemedim ama şu an kullandığım G733 bana çok rahat geliyor.

G733 çok güzel kulaklık ancak ses kalitesinde bir de mikrofonunda şüpheliyim rakiplerine karşı ses kalitesi düşük diyenler var rahatlık açısından şüphem yok zaten kağıt üzerinde gayet hafif ancak kulak padleri sünger olduğu için ses yalıtımı kötü müdür?
 
G733 çok güzel kulaklık ancak ses kalitesinde bir de mikrofonunda şüpheliyim rakiplerine karşı ses kalitesi düşük diyenler var rahatlık açısından şüphem yok zaten kağıt üzerinde gayet hafif ancak kulak padleri sünger olduğu için ses yalıtımı kötü müdür?
Mikrofonu blue voice aktif edildiğinde klasik kulaklık mikrofonundan bir tık daha iyi. Ses kalitesi yeterli ve pedler her anlamda kullanışlı. Denemek için kardeşime takıp son ses müzik açtım ben dışardan sadece fısıltı duydum. Ayrıca pedlerin deri olmaması HyperX'den yine bir adım öne çıkarır diye düşünüyorum. Wireless alıcısı yetersiz dersen anlarım çünkü odadan çıktıktan sonra 8-9 metre gibi bir çekim alanı var ki 20m kadar deniliyor. Gözlük kullanıyorsan RGBler başlarda çok rahatsız ediyor. Sadece fiyatı 1500TL eder mi bunu düşünmek lazım. Çok yüksek ses sevenlerin genelde HyperX tercih ettiğini biliyorum ama ben sadece 7.1 olanını kullandım wirelessını bilemiyorum. Ses onda baya iyiydi ama kulaklık çok hantal, ağır ve ses kartı kabloda sarktığı için 1 ayda bozulmuştu anlayacağın markayla kötü bir deneyimim var. Tercih senin tekrar söylüyorum vereceğin para az değil o yüzden deneyimleme şansın varsa kafandaki oturuşlarına göre tercih yap zaten bu modellerin hiç biri seni pişman etmeyecektir.
 
Mikrofonu Blue voice aktif edildiğinde klasik kulaklık mikrofonundan bir tık daha iyi. Ses kalitesi yeterli ve pedler her anlamda kullanışlı. Denemek için kardeşime takıp son ses müzik açtım ben dışarıdan sadece fısıltı duydum. Ayrıca pedlerin deri olmaması HyperX'den yine bir adım öne çıkarır diye düşünüyorum. Wireless alıcısı yetersiz dersen anlarım çünkü odadan çıktıktan sonra 8-9 metre gibi bir çekim alanı var ki 20M kadar deniliyor. Gözlük kullanıyorsan RGB'ler başlarda çok rahatsız ediyor. Sadece fiyatı 1500TL eder mi bunu düşünmek lazım. Çok yüksek ses sevenlerin genelde HyperX tercih ettiğini biliyorum ama ben sadece 7.1 olanını kullandım Wireless'ını bilemiyorum. Ses onda bayağı iyiydi ama kulaklık çok hantal, ağır ve ses kartı kabloda sarktığı için 1 ayda bozulmuştu anlayacağın markayla kötü bir deneyimim var. Tercih senin tekrar söylüyorum vereceğin para az değil o yüzden deneyimleme şansın varsa kafandaki oturuşlarına göre tercih yap zaten bu modellerin hiçbiri seni pişman etmeyecektir.

HyperX Wireless olmayan Cloud 2'sinde normalde hem kumaş hem de deri ped çıkıyor kutusundan ama Wireless'inde sadece deri ped var böyle bir şey yapmaları çok saçma alıcısı hakkındı şunu söyleyebilirim 8-9 metre bana yeterli olacaktır RGB'leri kapalı tutarım herhalde çünkü 9saat gibi bir pil ömrü harçıyor diye biliyorum kulaklığı deneme şansım olursa deneyeceğim ancak HyperX'inde Logitech'inde bu kulaklıkları neredeyse yeni çıktığı için bulunmuyor çok fazla Logitech çok güzel marka uzun ömürlü oluyor genelde ürünleri daha önceden Logitech G231 kullanmıştım ancak onda şöyle bir problem vardı kulaklıktan gelen sesleri mikrofona iletiyordu aynı sorun var mıdır? Yoksa sadece o modelinmi problemi acaba Corsair'ı çok alasım yok çünkü 16 saat pil ömrü yazıyor kağıt üzerinde ben her gün sarj edeceksem ne anlamı kalıyor Logitech'i bir adım öne çıkardım ancak kararımı halen veremedim
 
Ses sektirme huyu yok hatta Discordda gürültü azaltmayı etkinleştirdiğimde bazen "hıhı" falan dediğimi duymuyorlar bile . Aynen ben de rgb kapalı, sesi de oyunda değilsem %50 ye falan çekerek kullanıyorum. Ortalama günde 4 saat kullanımda şarjı 3 gün gidiyor. Klasik logitech mikrofonu yukarı/aşağı yaparak mikrofon kapatma özelliğini koymamışlar o biraz üzmüştü ama bir yandan da bütün logitech kulaklıklarımın mikrofonlarının 1-2 sene içinde bozulduğunu düşünürsek iyi bir şey yapmışlar derim :) Keşke telefona da bağlansa çünkü tasarım olarak aşırı şık, dışarıda da kullanırdım. Sesine de aklıma gelmişken ekleme yapmak isterim, Valorant oynarken sesler en yüksekte başım ağrıyor her şeyi çok net ve fazla veriyor. Adam yanımda yürüyormuş gibi güçlü ses alıyorum oyundaki HRTF ses özelliğini açmıyorum bile.
 
Ses sektirme huyu yok hatta Discord'da gürültü azaltmayı etkinleştirdiğimde bazen "hıhı" falan dediğimi duymuyorlar bile. Aynen ben de RGB kapalı, sesi de oyunda değilsem %50'ye falan çekerek kullanıyorum. Ortalama günde 4 saat kullanımda şarjı 3 gün gidiyor. Klasik Logitech mikrofonu yukarı/aşağı yaparak mikrofon kapatma özelliğini koymamışlar o biraz üzmüştü ama bir yandan da bütün Logitech kulaklıklarımın mikrofonlarının 1-2 sene içinde bozulduğunu düşünürsek iyi bir şey yapmışlar derim :) keşke telefona da bağlansa çünkü tasarım olarak aşırı şık, dışarıda da kullanırdım. Sesine de aklıma gelmişken ekleme yapmak isterim, Valorant oynarken sesler en yüksekte başım ağrıyor her şeyi çok net ve fazla veriyor. Adam yanımda yürüyormuş gibi güçlü ses alıyorum oyundaki HRTF ses özelliğini açmıyorum bile.

Büyük ihtimalle Logitech alacağım çünkü Logitech almama sebebim sesinden şüphe duyuordum o konudada bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim stoklar tekrar gelsin alacağım tasarımını bende çok beğendim beyaz alırım herhalde bir de kablosuz kulaklıklarda genelde bir ses olmayınca dip ses oluyor öyle bir sorun var mıdır?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı