1000-1500 TL Arası Elektro Gitar Ve Amfi Tavsiyesi

syrioforel

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba, bu yaz elektro gitar almayı planlıyorum ve çok istiyorum. Bütçem başlıkta belirttiğim gibi 1500 TL ile sınırlı. Genelde metal dinlerim, nadiren Alternative Rock da dinlerim. Gitar çalmayı bilmiyorum. Amfi olarak kulaklık girişi olan bir amfi olması benim için çok önemli hem üniversite yurdunda hemde evde kimseye rahatsızlık vermem. JS22 seçeneklerim arasında. İlk gitarım olacağı için hem güzel ton vermesi, hemde benim gibi yeni başlayanlar için çok zorlamaması aradığım özelliklerden. Her türlü yoruma açığım.


 
Amfi konusunda bir fikrim olmasa da gitar konusunda başlangıçta fazla pahalı olmayan ve sizin istediğiniz ses tonunu güzel verebilecek gitarlara bakın,çünkü siz 1500 TL verip gitar ve amfiyi alıp bir süre sonra sıkılabilirsiniz.Başlangıç için size 2 gitar önerim var
1.Cort X2
2.Epiphone Special II
İsterseniz bir dönüştürücü alıp pcyi de amfi yerine kullanabilirsiniz.
 
Kulaklık ile çalışacaksanız amfi değil sadece ufak bir prosesör(pedal) almanız yeterli. Digitech RP 55 gibi. Gitar olarak Cort x11, LTD MH50 ya da tremolo istemiyorsanız sabit köprülü bu modele yakın modeller tercih edebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı