1000-1500 TL Razer mouse önerisi

Bütçe
1500 TL (En fazla)
Araştırmayın. Dediğim gibi 3395'li mouse araştırın.
Hocam ben Philips SPK9404 mouse'a alışıktım ve bozuldu. Bunun gibi veya bundan çok daha kalitelisini uygun fiyata istiyorum. Razer dedim o yüzden ama var mı bana göre model? Yan tutuşlarımı da doldurması lazım.

Deathradder serisi biraz daha küçük sanki Philipse göre? Philips mouse bile elime biraz küçük gibi geliyordu. Daha rahat hareket ettireceğim mouse lazım bana.

Bu Razer Deathadder serisi:
1740772260537.png

Bu ise Philips SPK9404
1740772278173.png

Hocam ben Philips SPK9404 fareye alışıktım ve bozuldu. Bunun gibi veya bundan çok daha kalitelisini uygun fiyata istiyorum. Razer dedim o yüzden ama var mı bana göre model? Yan tutuşlarımı da doldurması lazım.

Deathradder serisi biraz daha küçük sanki Philips'e göre? Philips mouse bile elime biraz küçük gibi geliyordu. Daha rahat hareket ettireceğim mouse lazım bana.

Bu Razer DeathAdder serisi:
Eki Görüntüle 2435060

Bu ise Philips spk9404.
Eki Görüntüle 2435061

Hocam tam hatırlamıyorum ama sanırım aynı Philips'i zamanında kullandım aynı sanırım teknoloji mağazalarından da deneyebilirsiniz fareleri. Hatta orada beğendiğiniz bir fareyi internetten sipariş etmeniz kâr olarak da daha iyi olabilir.

Hocam tam hatırlamıyorum ama sanırım aynı Philips'i zamanında kullandım aynı sanırım teknoloji mağazalarından da deneyebilirsiniz fareleri. Hatta orada beğendiğiniz bir fareyi internetten sipariş etmeniz kâr olarak da daha iyi olabilir.
Yaşadığım bölgede böyle bir imkanım yok. :(

Hocam ölçüleri ürünün altında yazıyordur belki Philips'le karşılaştırabilirsiniz ya da Lskow'un yazdığı farelere de bakabilirsiniz benim arkadaşta da öyle bir şey vardı sanırım.
Razer Basilisk serisi nasıldır?

Mesela birisi baş parmağım için çok dar demiş Razer Basilisk V3 modeli için. Pişman olmuş.

Son düzenleme:
Razer Basilisk serisi nasıldır?

Hocam yardımcı olmak isterdim fakat hiçbir bilgim yok fare ile ilgili e sporcuların kullandığı farelere bakıp size uygun olanını seçebilirsiniz. E sporcuların tercih ettiği fareler hem garanti 1ms oluyor hem de takılma yapacağını sanmıyorum ama elinize sığar mı bilmiyorum.

Hocam yardımcı olmak isterdim fakat hiçbir bilgim yok fare ile ilgili e sporcuların kullandığı farelere bakıp size uygun olanını seçebilirsiniz. E sporcuların tercih ettiği fareler hem garanti 1ms oluyor hem de takılma yapacağını sanmıyorum ama elinize sığar mı bilmiyorum.
İşte emin olamamak zaten sorun orada, fiziksel olarak fareleri deneme şansım yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı