1000-1500 TL'ye mouse önerisi

Budget olarak ikisinin de önerdiği aha bu. Bunlar dünyanın en tanınır ve sizden benden on kat daha fazla ürün inceleyen siteler. Z1 ile ilgili review diye arattığımda yabancı kaynak bile bulamıyorum. Olay safi sensörden ibaret değil malzeme kalitesi, dayanıklık gibi 500 tane konu var. Benim tercihim G305 sizinki Z1 olabilir hiç sorun değil neden bu kadar forumda garip şeyler var çözemedim.

Z1 önermedik diye bir sürü kişi negatif ifade bırakmış çoğu yabancı site kablosuz ve orta bütçede G305 öneriyor linklerde de görebileceğiniz gibi.

Foruma gelirsek bundan 5 sene önce de üyeliğim vardı ben Antec kasa önerirken forum Antec kasa yerine Dark'ın o dönem yeni çıkan kasalarını öneriyordu

Z1 alınsın.
G305 için çok fazla açılmış konu var.

Budget olarak ikisinin de önerdiği aha bu. Bunlar dünyanın en tanınır ve sizden benden on kat daha fazla ürün inceleyen siteler. Z1 ile ilgili review diye arattığımda yabancı kaynak bile bulamıyorum. Olay safi sensörden ibaret değil malzeme kalitesi, dayanıklık gibi 500 tane konu var. Benim tercihim G305 sizinki Z1 olabilir hiç sorun değil neden bu kadar forumda garip şeyler var çözemedim.

Z1 önermedik diye bir sürü kişi negatif ifade bırakmış çoğu yabancı site kablosuz ve orta bütçede G305 öneriyor linklerde de görebileceğiniz gibi.

Foruma gelirsek bundan 5 sene önce de üyeliğim vardı ben Antec kasa önerirken forum Antec kasa yerine Dark'ın o dönem yeni çıkan kasalarını öneriyordu
Hocam Z1'in yurtdışına satışı bulunmuyor gelip yurtdışı inceleme yapan siteleri atıyorsunuz, G305'de dahili batarya bile yok yapmayın lütfen. Ağırlığından bahsetmiyorum bile...

Ben Z1 i kötülemedim ki bir öneri yaptım Z1 daha iyi olabilir burada ters bir durum yok. Zaten ben kablolu tercih ediyorum Rog Gladius 2 önerdim ondan dolayı. Yurtdışına satışı olmayan ürünü ben tercih etmem siz edersiniz, sensörü iyidir tamam sorun yok.

G305 kötüdür dersini olay biter yani uzatmanın manasını anlamıyorum ve kasıtlı yoruma negatif ifade bırakılmasını da anlamıyorum G305 sorunlu önermiyorum Z1 alın deyin geçebilir herkes

Alakasız. Bu bütçede rakipsiz Z1.

Kablolu kullanmak zulüm, özellikle laptop kullanıcısıysanız. Size disslike attım diye sebepsiz yere disslike atmanız hoş değil ayrıca.

Dostum diğer kullanıcıya sebepsiz disslike atmanız hos degil demissin benim önerime disslike atmıssınki yanlış bir öneride değil 🙄🙄

Dostum diğer kullanıcıya sebepsiz disslike atmanız hos degil demissin benim önerime disslike atmıssınki yanlış bir öneride değil 🙄🙄
Modelde kopma sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Bu bütçede rakipsiz olarak Z1 var. Eğer öneri bana doğru gelmediyse disslike atıyorum.

Konuyu tekrar üste çıkarmak istedim çünkü buradaki önerilerden yola çıkarak z1 aldım ve bir yıldır kullanıyorum acayip memnunum şu zamana kadar beni üzecek bir durum olmadı sadece bir iki kez takılma yaşadım valorant oynarken o da mouse pad yüzünden olduğunu Düşünüyorum o yüzden kablosuzlarda f/p bir ürün çıktı gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Konuyu tekrar üste çıkarmak istedim çünkü buradaki önerilerden yola çıkarak z1 aldım ve bir yıldır kullanıyorum acayip memnunum şu zamana kadar beni üzecek bir durum olmadı sadece bir iki kez takılma yaşadım valorant oynarken o da mouse pad yüzünden olduğunu Düşünüyorum o yüzden kablosuzlarda f/p bir ürün çıktı gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Geçen sene F/P olarak çok güzeldi fakat bu sene daha iyi alternatifleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı