1000-3000 TL klavye önerisi

Fyuhh

Hectopat
Haftalık 4.5k kazanıyorum ve sistemimi yeniliyorum son parça olarak klavyem kaldı.
Fare, mouse pad, kulaklık, monitör değişti sadece klavyem kaldı. Klavyeler hakkında hiç bilgim yok.

Sistemim:

R5 1600.
RX570 4 GB.
16 GB RAM.
JD480 SSD + 400 HDD + 250 HDD.
Mouse: ASUS ROG Gladius 3 aimpoint.
Mouse pad: Klassgear longteng huoyun.
Kulaklık: Razer BlackShark V2 + USB.
Klavye: Ofis klavyesi.

Aradığım özellikler:
Türkçe Q
Sessiz mekanik (ev halkı geceleri "çok ses oluyor klavye tuşları") demesinler.
Kablosuz ve kablolu şekilde kullanım.
Siyah renk.
Keycapları nasıl olur bilmiyorum tasarımı güzel olsun.
RGB'si güzel olsun. Kardeşim bakınca abi desin 😇
Opsiyonel "numpad"li alışkın olduğum için.

Bütçe: 1-3K arası.

Klavyeyi ucuza alabilirsem kalan para ile 1TB SSD alacağım.

Türkçe layout şart mı? Klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız sorun yaratmayacaktır.

Türkçe layout şart mı? Klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız sorun yaratmayacaktır.

Hocam benim için problem değil de kardeşim var onun için istiyorum yeni yeni alışmaya başladı bilgisayara kullanmaya.

Corsair düşünmüyorum nedense aklımda hiç yok

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    35,4 KB · Görüntüleme: 40

Geri ödeme kampanyası ile hemen hemen 3000TL civarına geliyor. Bende RX olan var çok memnunum.

Geri ödeme kampanyası ile hemen hemen 3000TL civarına geliyor. Bende RX olan var çok memnunum.

Farem ASUS aslında ASUS olsa iyi olur ama tüm paramı klavyeye verip geri ödeme beklersem sıkıntıya girerim, kendi eksiklerimi alamam :(

Son düzenleme:
Farem ASUS aslında ASUS olsa iyi olur ama tüm paramı klavyeye verip geri ödeme beklersem sıkıntıya girerim, kendi eksiklerimi alamam :(
Kablosuz değil ama 1500 TL'ye alınabilecek en iyi tam klavye bence. Sitenin garanti durumu sakat garanti yokmuş gibi düşünün.

Bilinen kaliteli marka çok. SteelSeries Apex3, Logitech, ASUS...

Evet bu konuda haklısınız, aklımda ASUS var farem ile uyumlu ama kablosuz olursa daha iyi olur. Bu markaların önerilmemesi beni şaşırtıyor açıkası.

Kablosuz değil ama 1500 TL'ye alınabilecek en iyi tam klavye bence. Sitenin garanti durumu sakat garanti yokmuş gibi düşünün.

Evet connectgame sitesini bende duydum. ASUS faremden önce 950Pro alacaktım fakat ASUS daha iyi geldi bana o yüzden ASUS aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı