1000-3000TL mouse önerisi

Bütçe
3000TL
Ben de 19 cm el ile Sora kullanıyorum. Atlantis Mini ile neredeyse aynı boyda. Fingertip tutuş için küçük fareler rahat oluyor.
Muhtemelen Lamzu Mini geçseniz rahat edemezsiniz. Buradan bakınca evet, sadece click kısımları az daha küçük kalıyor. Ancak denedikten sonra ne kadar rahatsız olduğunuzu sizde anlarsınız. Ben denemesini önermiyorum açıkcası.
 
Muhtemelen Lamzu mini geçseniz rahat edemezsiniz. Buradan bakınca evet, sadece Click kısımları az daha küçük kalıyor. Ancak denedikten sonra ne kadar rahatsız olduğunuzu sizde anlarsınız. Ben denemesini önermiyorum açıkçası.

Ninjutso Sora'da çok rahatım. Fare tutarken elim aşağıdaki gibi duruyor,

1691429213822.jpeg


1691429200078.jpeg

Ninjutso Sora ve Atlantis Mini arasındaki fark çok ama çok az. Farenin önünde zaten fazla boşluk kalıyor. Oranın küçülmesini bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum.
1691429051189.png


Ayrıca öte yandan Sora'nın internette hiçbir izine rastlamadığım kronik bir sorunu var. 3-4 saniyede uyku moduna giriyor. Örneğin CS:GO'da AWP ile scope açtın bir yere bakıyorsun. 3-5 saniye boyunca fareyi hiç hareket ettirmeyip sonrasında sol tıka basarsan algılamayabiliyor.

Yani kısa süre sabit tuttuktan sonraki tıklamanı algılamama ihtimali var. 2 farklı Ninjutso Sora'da aynı sorunu yaşadım. Sorun bilgisayarda mı diye OTG dönüştürücü ile fareyi telefona bağladım, aynı sorun orada da devam ediyordu. Videosunu da bırakayım hatta.

Bu yüzden de pek önermek istemiyorum.


Bu videoyu Ninjutso'ya gönderdim. Bana yeni Sora gönderdiler. Sorun devam etti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı