1000₺ Civarı Laptop Önerisi

Universite sınavlarına hazırlanıyorum. Hem gerekli videoları kasmadan izletebilecek hem de sıradan oyunları normal bir sekilde oynatacak bir laptopa ihtiyacım var.
Bu bütçede ikinci ele yönelin. Bu bütçeyle alacağın sıfır sistemler bırak normal oyunu 1080P video oynatmada bile yetersiz kalabiliyor 😀

Linke tıklayınca bir kasıntı geldi...

Deme öyle, bu sistem ile 800x600 10fps GTA V açıyorlar, GTA V bile 10fps dahi olsa açıldıysa eminim GTA SA, NFS Underground açılır yani, fiyatı düşük diye sistemin hiç birşey açmayacağı olumsuzluğuna kapılmayın.

Deme öyle, bu sistem ile 800x600 10fps GTA V açıyorlar, GTA V bile 10fps dahi olsa açıldıysa eminim GTA SA, NFS Underground açılır yani, fiyatı düşük diye sistemin hiç birşey açmayacağı olumsuzluğuna kapılmayın.
Are you seriously? Celeron denen çin işkencesini daha önce kullandın mı? Dizüstünde celeron alınmaz. Bir ara 1000 lira civarına F/P Pentium işlemciler vardı. Ama artık 1000 liraya bilgisayar kalmadı. Oyun oynama kısmı da işin içine girince elinizdeki bütçe ile ister ikinci el ister beşinci el pc alın günümüz oyunlarını oynamanız çok zor olur. İşin içinde sadece video varsa bütçenize uygun bir Android tablete yönelmenizi işin içinde oyun da varsa en azından günümüz oyunlarını düşük-orta grafiklerde akıcı oynamak için bütçeni 3000-3200 seviyesine çıkarmanızı öneririm. Bir diğer seçenek ise RX460 Ryzen 1400-1600 kombinasyonu ile 2. el masaüstü kombinasyonu. 3000 lira bütçe ile toplanabilecek 2. el masaüstü kombinasyonu tavsiyemdir.

Are you seriously? Celeron denen çin işkencesini daha önce kullandın mı? Dizüstünde celeron alınmaz. Bir ara 1000 lira civarına F/P Pentium işlemciler vardı. Ama artık 1000 liraya bilgisayar kalmadı. Oyun oynama kısmı da işin içine girince elinizdeki bütçe ile ister ikinci el ister beşinci el pc alın günümüz oyunlarını oynamanız çok zor olur. İşin içinde sadece video varsa bütçenize uygun bir Android tablete yönelmenizi işin içinde oyun da varsa en azından günümüz oyunlarını düşük-orta grafiklerde akıcı oynamak için bütçeni 3000-3200 seviyesine çıkarmanızı öneririm. Bir diğer seçenek ise RX460 Ryzen 1400-1600 kombinasyonu ile 2. el masaüstü kombinasyonu.
Adam 1000 TL'ye laptop diyor, sen 3000e çık diyorsun. Bir de alakasızlığın dik âlası olarak da 1600 TL'ye ikinci el masaüstü tavsiyesi veriyosun :D Kardeş böyle yapmayın. Aperatif kahvaltı önerisi de ver de sabah kalkınca yer :D

Adam 1000 TL'ye laptop diyor, sen 3000e çık diyorsun. Bir de alakasızlığın dik âlası olarak da 1600 TL'ye ikinci el masaüstü tavsiyesi veriyosun :D Kardeş böyle yapmayın. Aperatif kahvaltı önerisi de ver de sabah kalkınca yer :D
Mantıklı olan seçimler öneriyorum. Bu bütçe ile alacağı sistemlerde sorun yaşaması çok çok muhtemel. Ben de oyun oynama düşüncesinden feragat edip video izlemek için bütçesine uygun bir tablet bakmasını tavsiye ettim. Oyun oynamak için maalesef ki 2500-3000 civarı masaüstünde, 3000-3200 civarı dizüstünde şart.

Çünkü bu bütçede satılan 2. el modeller ekran kartı bozuk-çalışır arası i3-i5 max 3. nesil miladını tamamlamış bilgisayarlar. Sıfır piyasasında durum daha da içler acısı Atom-Celeron işlemciler. Çok fazla beklentiye girmemesini söylüyorum sadece.

Are you seriously? Celeron denen çin işkencesini daha önce kullandın mı? Dizüstünde celeron alınmaz. Bir ara 1000 lira civarına F/P Pentium işlemciler vardı. Ama artık 1000 liraya bilgisayar kalmadı. Oyun oynama kısmı da işin içine girince elinizdeki bütçe ile ister ikinci el ister beşinci el pc alın günümüz oyunlarını oynamanız çok zor olur. İşin içinde sadece video varsa bütçenize uygun bir Android tablete yönelmenizi işin içinde oyun da varsa en azından günümüz oyunlarını düşük-orta grafiklerde akıcı oynamak için bütçeni 3000-3200 seviyesine çıkarmanızı öneririm. Bir diğer seçenek ise RX460 Ryzen 1400-1600 kombinasyonu ile 2. el masaüstü kombinasyonu. 3000 lira bütçe ile toplanabilecek 2. el masaüstü kombinasyonu tavsiyemdir.

Kardeş bana ne atar yapıyorsun, alıcı olan ben değilim, git alacak olan konu sahibine de bunları? Ayrıca ben bilgisayarı önerirken Günümüz oyunları (Monster Hunter: World, ARK Survival) falan kastedmedim.

Kardeş bana ne atar yapıyorsun, alıcı olan ben değilim, git alacak olan konu sahibine de bunları? Ayrıca ben bilgisayarı önerirken Günümüz oyunları (Monster Hunter: World, ARK Survival) falan kastedmedim.
Kardeş emin ol o bilgisayar San Andreas'ı bile zor açar. Günlük kullanımda kullanma işkencesine girmiyorum bile 2 tab Chrome aç pc çöker :D Elime celeron bir pc geçti 2000 liraya almışlar bir de dehşet kasıyordu W10'da

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı