1000 lira ile DDR3 sistem geliştirme

Bütçe
1000
Krdsm 400 wath sifir Power'i 150 TL'ye aldim internetten
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Aklımda bir sistem belirledim. Elimdeki ana kart, işlemci, RAM, PSU ve ekran kartını satacağım. Elimdeki parayla beraber 2000TL bütçem olacak. Onla A320 bir ana kart alacağım. 8GB 3000MHz RAM, 450W PSU, Ryzen 3 2200 işlemci, kalan parayla da ekran kartı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
 
Tamamdır hocam. Yani ben elimdeki PSU, işlemci, anakart, RAM ve ekran kartını satarsam elimdeki paralarla beraber ortalama 2000TL bütçem oluyor değil mi? O 2000 TL ile ne yapayım sizce?

Hocam eğer kasanın dışı da eskiyse komple yenileyin derim kasa iskeleti o kadar pahalı bir şey değil bir de o üstte ki verdiğim parçaları eklerseniz fişek gibi bir bilgisayar olur :D.Gene de en iyi içinize sinen şeyleri koyun benim sunduğum parçalar sadece öneri kesinlikle bunları alın demiyorum.

Krdsm 400 wath sifir Power'i 150 TL'ye aldim internetten.

Hocam vallahi bende 2. el sitelerinin yalancısıyım adamlar 220W PSU'yu 100-150 TL civarlarında koymuş.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı