1000 Mbps bağlatılan internetten tam hız alınamıyor

• Konuyu başlatan Moon64
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 175
Daha fazla  
Meslek
Journalist
İyi Sosyaller.

Taşınmadan dolayı yeni bir modem (EX520v) ve 1000 Mbps interneti eve bağlattım. 2+1 ev ve oldukça küçük bir M.2'de. Masaüstünde TP-Link TX50uh AX3000 dongle kullanıyorum. Normalde sorun yok gibi durmasına rağmen hem tam hızımı alamıyorum (Speedtest sonucunda görebilirsiniz). Hem de anlamsız hız düşüşleri yaşıyorum. Ürünü başka PC'de denediğimde sorun yok bu arada. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,2 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 22
Hocam yanlış olmaması için soruyorum Bin mi yüz mü? Çünkü Bin ise çok saçma olur.

Hocam pcde kablolu ve kablosuz bağlantı arasında fark var mı ?

Yeni taşıdığınız için taşınma sırasında ethernet kablosu hasar görmüş olabilir . Altyapı desteği ne kadar ?

Altyapı desteği 1000Mbps ki zaten destek olmasa bu paketi bana sunamazlar. Kablolu elimde bir CAT6 var ama o da 100Mbps veriyor ilginç bir şekilde anlam veremiyorum. Kablosuz da yukarıda bahsettiğim ürünü kullanıyorum bir sorun olmaması gerekiyordu.

CAT6 kablom hızı tam verebilse sorun üründen kaynaklı diyeceğim ama kablo ile deneme yapamıyorum. Speed & Duplex ayarı 1.0 GİG seçili ama yine de 100Mbps alıyorum kabloluda.

Hocam elinizdeki dongle hasarlıdır o zaman. Kablolu şekilde sorun çıkartmıyor ise başka seçenek kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı