O firmanın altyapısını kullanıyorsa verebiliyor diye biliyorum.Binaya bu kutudan koymuşlar. Ben şimdi 1000 Mbps kullanmak istediğimde sadece türknetten mi kullanabileceğim yoksa diğer firmalar da verebiliyor mu?
Anlaşmaları varsa virirler yoksa veremezlerBende başka bir soru sorayım bununla alakalı. Kutuyu koyan TT ise vdsl deki gibi başka sağlayıcılar TT nin fiberi üzerinden hizmet götürebiliyor mu insanlara?
Binaya bu kutudan koymuşlar. Ben şimdi 1000 Mbps kullanmak istediğimde sadece türknetten mi kullanabileceğim yoksa diğer firmalar da verebiliyor mu?
Bende başka bir soru sorayım bununla alakalı. Kutuyu koyan TT ise VDSL'deki gibi başka sağlayıcılar TT'nin fiberi üzerinden hizmet götürebiliyor mu insanlara?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.