1000 Mbps internet aşırı yavaş

Burak2134

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de 7-8 MB falan indiriyorum saniyede ve o da inanilmaz dalgali bir sekilde 20'ye cikiyor bazen 0'a dusuyor simdi isim Microsoft Store'a dustu orada da saniyede 1MB anca iniyor. Neden boyle? Saglayicim Atlantisnet. Eskiden boyle degil idi. Ekrem İmamoğlu olaylarindan sonra boyle olmaya basladi. Bu genel sorun mu? Yoksa bende mi problem var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de 7-8 MB falan indiriyorum saniyede ve o da inanilmaz dalgali bir sekilde 20'ye cikiyor bazen 0'a dusuyor simdi isim Microsoft Store'a dustu orada da saniyede 1MB anca iniyor. Neden boyle? Saglayicim Atlantisnet. Eskiden boyle degil idi. Ekrem İmamoğlu olaylarindan sonra boyle olmaya basladi. Bu genel sorun mu? Yoksa bende mi problem var?
ksıtlama gelmiş olabilir

Steam'de 7-8 MB falan indiriyorum saniyede ve o da inanilmaz dalgali bir sekilde 20'ye cikiyor bazen 0'a dusuyor simdi isim Microsoft Store'a dustu orada da saniyede 1MB anca iniyor. Neden boyle? Saglayicim atlantisnet. Eskiden boyle degil idi. Ekrem İmamoğlu olaylarindan sonra boyle olmaya basladi. Bu genel sorun mu? Yoksa bende mi problem var?

O sağlayıcıyı ilk defa duydum. Sitesine bir bakınca taahhütsüz olduğunu gördüm. Mümkünse TurkNet'e geçin bence. Ya da öncesinde bir sorun sebebini.

Türknetteyim 950-950 alıyorum 2 ping hiç değişmedi bahsettiğin olaylarda dahi değişmedi Steam'den indirim hızlarımda aynı 950 Mbit şekilde. TurkNet iyidir hocam 2 yıl bitti çok memnunum çok. Tavsiye ederim başınız hiç arımaz.

Speedtest hızınız kaç?
Eğer Speedtest hızları normalse hocam hız sınırlaması vs. vardır oyun indirirken.

Hocam aktif indirimde 900-950 ben indirmede bir sınırlama görmedim çünkü indirme hızım Steam'de hep aynı gözüküyor 900-950 seviyelerinde ama maalesef Torrent vs diğer uygulamalardan indirdiğim zaman yarı yarıya düşüyor.

Hocam aktif indirimde 900-950 ben indirmede bir sınırlama görmedim çünkü indirme hızım Steam'de hep aynı gözüküyor 900-950 seviyelerinde ama maalesef Torrent vs diğer uygulamalardan indirdiğim zaman yarı yarıya düşüyor.
Hocam ben bir sorun göremiyorum dowloand hızı normal, ama diğer uygulamalardan indirince bilmiyorum

Hocam ben bir sorun göremiyorum dowloand hızı normal, ama diğer uygulamalardan indirince bilmiyorum.

Dediğim gibi resmi uygulamalar dışında yarı yarıya düşüyor hepsinde değil ama çoğunda örnek Steam'de indirmesi 15 dk sürecek oyuna dış kaynaktan 1 saat 30 dakikaya kadar vakit ayırıyorum. Uzun lafı. Kısası resmi uygulamarda ciddi düşüş yoksa kafaya takma.

Arkadaşlar soru isareti koymadigim icin ban yedim yazan ve yardimci olan herkese teşekkürler.

Speedtest hızınız kaç?
Eğer Speedtest hızları normalse hocam hız sınırlaması vs. vardır oyun indirirken.

960 download 680 upload aliyorum.

O sağlayıcıyı ilk defa duydum. Sitesine bir bakınca taahhütsüz olduğunu gördüm. Mümkünse TurkNet'e geçin bence. Ya da öncesinde bir sorun sebebini.

Hocam fiyat olarak da uygun bir saglayici oldugu icin tercih ediyoruz. Bazen boyle sikintilar cikiyor cozmek bize kalıyor.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı