1000. mesaj!

Discord grubu deyip @Jira ile @Neko'yu hatirlamamak da büyük ayıp. :D yeniler ne konuşuyor bunlar diyecek :D.

Ben yeniyim. @Neko hakkında bir fikrim yok ama @Jira yı ara ara görüyorum forumda gezerken. Siz forumun kurucularından mısınız veya ilk üyeler misiniz? Forumda da ünlüsünüz sanırım. Sizinle ilgili açılan konulara denk gelmiştim. Gerçekten merak ettim doğrusu.

@f3turan reis, ben seni hiç görmüyorum, nedendir acaba? Mayıs'tan beri buraymışsın, o kadar mesaj için sürekli aktif olman gerekiyor. Ama yine de karşılaşmıyoruz pek. İlginç.
Ben sizi sıkça görüyorum forumda. 1-2 ay önce çok daha aktiftim. Neredeyse günümün yarısı burada geçiyordu. Fakat bu aralar o kadar aktif olamıyorum.

Sonunda ne zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum 😁 Technopat Sosyal benim ilk ve tek kayıtlı olduğum forum 🙂 2.5 yılda çok insan tanıdım burada artık bazıları forumda değil :(

@Nazım Paşa @105993 sizden çok şey öğrendim. Artık forumda göremiyorum sizleri 😖 forumda eski forum değil de neyse 😒 @Bayram Şenakar monitör ile bildiklerimi ise @GCN borçuluyum. Bu arada Azerbaycanlıyım ben ve böyle ortamı sunduğunuz için teşekkür ederim 😊
Vay be Evie 🙂 Seni görmeyeli uzun zaman oluyor. Zaten bu forumu aşağı yukarı hepimiz aynı sebeplerden dolayı bıraktık :)
Uzun zaman sonra en azından birinin hatırlaması bile yetti bana 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı