1000. mesaj!

Discord grubu deyip @Jira ile @Neko'yu hatirlamamak da büyük ayıp. :D yeniler ne konuşuyor bunlar diyecek :D.

Ben yeniyim. @Neko hakkında bir fikrim yok ama @Jira yı ara ara görüyorum forumda gezerken. Siz forumun kurucularından mısınız veya ilk üyeler misiniz? Forumda da ünlüsünüz sanırım. Sizinle ilgili açılan konulara denk gelmiştim. Gerçekten merak ettim doğrusu.
 
@f3turan reis, ben seni hiç görmüyorum, nedendir acaba? Mayıs'tan beri buraymışsın, o kadar mesaj için sürekli aktif olman gerekiyor. Ama yine de karşılaşmıyoruz pek. İlginç.
Ben sizi sıkça görüyorum forumda. 1-2 ay önce çok daha aktiftim. Neredeyse günümün yarısı burada geçiyordu. Fakat bu aralar o kadar aktif olamıyorum.
 
Sonunda ne zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum 😁 Technopat Sosyal benim ilk ve tek kayıtlı olduğum forum 🙂 2.5 yılda çok insan tanıdım burada artık bazıları forumda değil :(

@Nazım Paşa @105993 sizden çok şey öğrendim. Artık forumda göremiyorum sizleri 😖 forumda eski forum değil de neyse 😒 @Bayram Şenakar monitör ile bildiklerimi ise @GCN borçuluyum. Bu arada Azerbaycanlıyım ben ve böyle ortamı sunduğunuz için teşekkür ederim 😊
Vay be Evie 🙂 Seni görmeyeli uzun zaman oluyor. Zaten bu forumu aşağı yukarı hepimiz aynı sebeplerden dolayı bıraktık :)
Uzun zaman sonra en azından birinin hatırlaması bile yetti bana 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı