Karıştırıyor olabilirsiniz. şayet discord'da da isminiz in flames ise daha önceden o isimle konuştuğumu hatırlamıyorum. tabii belki benim hafızamda kalmamıştır, biraz açarsanız belki hatırlayabilirim.Discord'tan.
Karıştırıyor olabilirsiniz. şayet discord'da da isminiz in flames ise daha önceden o isimle konuştuğumu hatırlamıyorum. tabii belki benim hafızamda kalmamıştır, biraz açarsanız belki hatırlayabilirim.Discord'tan.
Karıştırıyor olabilirsiniz. Şayet Discord'da da isminiz in flames ise daha önceden o isimle konuştuğumu hatırlamıyorum. Tabii belki benim hafızamda kalmamıştır, biraz açarsanız belki hatırlayabilirim.
Sanmıyorum hocam. zira bu konularda hafızam iyidir, tartışsam büyük ihtimal hatırlardım. ama tabii siz yinede bakın.Sizle tartıştığımı hatırlıyorum bir bakmam lazım galerime.
Neyse iyi geceler.Sanmıyorum hocam. zira bu konularda hafızam iyidir, tartışsam büyük ihtimal hatırlardım. ama tabii siz yinede bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.