1000 TL altı Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Tekrardan merhaba. Soundpeats Air 3 pro modeli nasıldır sizce?

@Patrick_Yıldız

Standart bir kulaklık 12mm sürücü var deniyor frekans bandında standart ama büyük sürücü olduğundan teoride güzel bassları olması lazım ama tam emin olamadım kullanmadığım için de yorum yapamam.
Onun yerine şunu önerebilirim Hem ANC var hemde çift sürücülü. frekans bandı olarak değer yok ama çift sürücü saysesinde sahne genişliği fark eder daha farklı bir müzik deneyimi yaşarsın F/P ürün.

Standart bir kulaklık 12mm sürücü var deniyor frekans bandında standart ama büyük sürücü olduğundan teoride güzel bassları olması lazım ama tam emin olamadım kullanmadığım için de yorum yapamam.
Onun yerine şunu önerebilirim Hem ANC var hemde çift sürücülü. frekans bandı olarak değer yok ama çift sürücü saysesinde sahne genişliği fark eder daha farklı bir müzik deneyimi yaşarsın F/P ürün.

Xiaomi yoksa Huawei se 2 mi? Bu gün sipariş vereceğim son kez sormak istedim. Varsa başka kulaklık tavsiyeniz alırım.

Xiaomi yoksa Huawei se 2 mi? Bu gün sipariş vereceğim son kez sormak istedim. Varsa başka kulaklık tavsiyeniz alırım.

1-İki kulaklığın olayı bambaşka bişey.
2-Biri silikonlu diğeri silikonsuz.
3-Birinde çift sürücü var diğerinde tek.

Huawei kulaklığında 10mm bir sürücü kullanmış bu tarz açık kulklıklr ben en az 12mm gibi değerler beklerim güzel bir müzik deneyimi adına ama sonuçta burada önemli olan şeylerden biride kullanılan malzemenin kalitesi falan yani verdiği şeyin hak edeceğini düşünüyorum.
Bu fiyat bandında pek önerebileceğim şeyler yok silikonsuz istersen huawei güzel duruyor.
Silikonlu yani kanal içi olarak xiaomi güzel duruyor biraz kullanıcı deneyimlerine de bakmak lazım ne diyorlar.

Huawei kulaklığında 10mm bir sürücü kullanmış bu tarz açık kulklıklr ben en az 12mm gibi değerler beklerim güzel bir müzik deneyimi adına ama sonuçta burada önemli olan şeylerden biride kullanılan malzemenin kalitesi falan yani verdiği şeyin hak edeceğini düşünüyorum.
Bu fiyat bandında pek önerebileceğim şeyler yok silikonsuz istersen huawei güzel duruyor.
Silikonlu yani kanal içi olarak xiaomi güzel duruyor biraz kullanıcı deneyimlerine de bakmak lazım ne diyorlar.
Huawei kalite olarak memnun eder umarım. Çok teşekkür ederim.

çok güzel bir tercih olur. uzun süre kullandıpım bir kulaklık
Hocam bu ürünün mikrofon performansı nasıl? Ben müzik dinleme amaçlı değil de caddede, dışarıda açık alanlarda kullanırken telefon görüşmelerinde problem yaşamadan kullanabileceğim bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Dün realme T100'ü test ettim fena değildi. Huawei mikrofon konusunda tercih edilebilir mi ?

Merhaba eğer hala aktif iseniz yeni tavsiyeler almak isterim sizden.

Bütçe 1700 TL, kablosuz, genelde müzik için kullanacağım ama mikrofonu da berbat olmasın isterim. Sizin tavsiyenize uyup Huawei FreeBuds 2 almıştım çok memnundum. Bir tık üstüne geçmenin vakti geldi. Saygılar.

Bu fiyat bandında yükseltip fark yaratacak cihaz yok da şu olabilir.

Silikonsuz Soundpeata Air3 Deluxe HS

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı