35 TL'ye bazı yerlerde ikinci el satıyorlar yazıcıyı. Yazıcının içinden çıkıyor zaten. Letgo gibi yerlerden veya hurdacıdan bulursunuz ama önerim 2. El Logitech alın.
Eki Görüntüle 1114502
Bunu besleyecek trafo bulabilirsek tamam.
Ekleme: Eki Görüntüle 1114503
Buldum bile.
Bir de bunu soğutacak fan gerekiyor. Ona da 100 lira ayırırsak iyi aslında.
Bu trafo beslemez. Çünkü nominal değeri 90W . Kuvvet uygulandığında akım miktarı arttığı için 20A trafo kullanılıyor. Tüm elektronikler 600-650 TL civarı tutuyor.
Arkadaşın çektiklerini bir bilseniz? Günlerce PCB kurcaladık, birkaç tane Arduino yaktık. Sonrasında bunun yazılım ve sorunlar kısmı var ben de yaşadım. Hazır alsın kafası rahat olsun.
Arkadaşın çektiklerini bir bilseniz? Günlerce PCB kurcaladık, birkaç tane Arduino yaktık. Sonrasında bunun yazılım ve sorunlar kısmı var ben de yaşadım. Hazır alsın kafası rahat olsun.
Bu trafo beslemez. Çünkü nominal değeri 90W . Kuvvet uygulandığında akım miktarı arttığı için 20A trafo kullanılıyor. Tüm elektronikler 600-650 civarı tutuyor.
Bir drift atarken 20 amper çektiğini varsayarsak 10 saniyede bile çok ısınır. 2 tane fan soğutur mu bilmiyorum, denemek lazım. Hadi normal şartlarda 200W çekse bile yüksek. Full güçte 480W çekiyor.