1000 TL Ekran Kartsız Sistem Toplama

Arkadaşlar zaten konu sahibinin bütçesi az olduğundan dolayı APU sistem öneriyorum. Ayrıca ileride upgrade etmesine gerek kalmaz çünkü ekran kartı var. Uzun ömürlü olması açısından APU öneririm.

Bütçesi az olan arkadaşa 550 ttlik işlemci öneriyorsun. Zaten ekran kartı olduğu için ekran kartı daha iyiyse eğer dahili grafiği kullanmayacak. 260 tllik işlemciye 550 tl verdiğiyle kalacak. Ayrıca 28 nm ile üretilen amd bir işlemcinin ne kadar uzun ömürlü olduğu tartışılır.

Arkadaşlar zaten konu sahibinin bütçesi az olduğundan dolayı APU sistem öneriyorum. Ayrıca ileride upgrade etmesine gerek kalmaz çünkü ekran kartı var. Uzun ömürlü olması açısından APU öneririm.
Kardeşim Kusura Bakma Ama APU nun en fazla ömrü 1.5 sene fazlası yok benim eskiside apu ydu kullanılmaz hale geliyor belli bir süreden sonra

Screenshot_2016-01-06-23-55-12.png Screenshot_2016-01-06-23-55-30.png Screenshot_2016-01-06-23-55-40.png Hocam kusura bakmayın size telefondan yardım etmek zorunda kaldığım için resimleri bu şekilde atmam gerekti. Bütçenize 100 TL daha ekleyip bunun gibi güncel bir sistem toplayabilirsiniz.

Lütfen saçmalama arkadaşım. 1000 TL bütçeye nerde Skylake önereni gördünüz? Skylake için bütçenin en az 2000 TL olması gerek. Lütfen yapmayın.
Koyu bir AMD fanı olduğunuz belli. Yukarıdaki arkadaşın topladığı sistem 1100 tl ve sizin sisteminizden çok daha uzun süre gidecek. 2000 tl şartını kim koydu siz mi?

Koyu bir AMD fanı olduğunuz belli. Yukarıdaki arkadaşın topladığı sistem 1100 tl ve sizin sisteminizden çok daha uzun süre gidecek. 2000 tl şartını kim koydu siz mi?
Siz çok yanlış gelmişsiniz :D Skylake için bütçenin en az 2000 TL olması gerektiğini söyledim ben. AMD fanı falan değilim. Bu bütçeye AMD önerdim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı